Olga Busuioc a devenit mămică!

De câteva săptămâni, Olga Busuioc dezvăluie detalii despre cel mai frumos eveniment din viața ei. Soprana și iubitul ei german, Dominique, au devenit părinți.

Artista a născut o fetiță acum două luni și jumătate.

”Cel mai frumos scenariu scris este chiar cel pe care îl trăiesc acum”, a mărturisit soprana Olga Busuioc, pe Instagram.

Potrivit tinerei mămici, perioada post-partum este una plină de provocări, dar atât Olga cât și partenerul ei încearcă să facă față perioadei fără ajutor și bone, iar după cum a dezvăluit Olga, în Instastories, iubitul ei se implică maximal în creșterea și îngrijirea micuței Sophia Marlen.

”Uneori simt că nu mai pot, vreau să reușesc multe și încep să am frustrări. Multe le doresc ca la carte. Nu am părinții alături, nici bona, am un soț care face totul pentru noi, dar e greu. Nu am deloc timp pentru mine, dar o să mă trezesc la 5:00 să-mi vopsesc părul sau o să mă culc la 1:00 ca să finisez pedichiura, pentru că sunt femeie. Apoi mă uit la ea și înțeleg că tot ce am mai frumos este exact ceea ce am deja”, dezvăluie Olga.

”Realitatea acestei perioade: doi părinți zombi care încearcă să găsească soluții pentru a armoniza relația. Suntem părinți și ambii ne dedicăm extrem de mult. Pararel, mai avem munca, care nu poate fi amânată…”, a mai adăugat Olga în stories pe Instagram.

Olga Busuioc este stabilită în Germania. Se pare că cei doi îndrăgostiți și-au oficializat deja relația, deocamdată însă soprana nu a vorbit public despre acest eveniment.

Le urăm felicitări părinților și creștere ușoară pentru micuța Sophia Marlen!

Mai multe spitale raionale și-au închis secțiile Covid
Articolul anterior
Comisia Europeană: copiii mai mici de 12 ani ai căror părinți sunt vaccinați, să nu stea în carantină
Articolul următor
Alte articole interesante