Olga Manciu face dezvăluiri dureroase: cum era să-l piardă pe unul dintre copiii săi, din cauza unor probleme medicale

Doar o mamă știe câte griji poate duce. Indiferent de grelele încercări și zilele sumbre, ea știe că trebuie să fie puternică pentru copiii săi și să se asigure că totul va fi în regulă, iar cel mai mult ce își dorește o mamă este ca micuții ei să fie sănătoși.

separator

Invitată în platoul emisiunii ,,Vorbe bune cu Lilu”, Olga Manciu a vorbit despre cei trei copii ai săi, gemenii Matei și Damian, și Vlăduț, cel mai mic dintre frățiori.

Olga se declară o mamă fericită și împlinită. Frățiorii sunt curioși, adoră să se joace împreună, având parte de o creștere armonioasă. Chiar dacă acum domină pacea și fericirea în familie, Olga a dezvăluit că, la un moment dat, probabil ca multe dintre mame, s-a confruntat cu anumite probleme medicale serioase la unul dintre micuții săi. Căci se știe cât de grea poate fi perioada copilăriei și câte griji poate avea o mamă, dar mai ales atunci când este vorba despre frățiori gemeni. Mai multe preocupări, mai multe sarcini, atenție și temeri.

,,Unul din gemeni, Damian, la 6 luni a făcut o infecție gravă și era cât pe ce să-l pierd, am stat 6 ore în așteptare, în timp ce medicii luptau pentru viața sa, nu știam ce se întâmplă. În acel moment, îmi doream să împărtășesc cu toată lumea durerea pe care o aveam, însă m-am rezumat doar la postarea unei poze cu geamul către am privit timp de șase ore…

De obicei, nu prefer să îmi expun copiii în public, îi las pe ei singuri să decidă, dacă vor să fie filmați sau pozați”, a mai spus Olga despre copiii săi.

Mai multe poți afla în video-ul de mai jos:

Master CLASS by Antos Cosmetică Naturală- Cum se produce o cremă hidratantă bio
Articolul anterior
O casă a luat foc de la o butelie de gaz. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante