,,Opriți burtica – eu cobor”: 10 speakeri la un eveniment util pentru graviduțe și proaspete mămici!

Sarcina, nașterea și creșterea bebelușilor sunt experiențe atât de frumoase și unice, deși sunt dificile și necunoscute. Ascultă-ți instinctul matern, adaugă un pic de cunoștințe practice și vei trăi cele mai pline de sens momente ale vieții tale de femeie.

separator
Blogul pentru femei Ladylike a gândit pentru tine un eveniment care să-ți acopere nedumeririle și întrebările de gravidă sau proaspătă mamă. Vino la seminarul „Opriți burtica – eu cobor”, unde va fi abordată multidimensional această perioadă din viața ta:

perioadă prenatală (obstretică, ginecologie, psihologie, estetică, nutriție și sport),

perioada post-partum – cei mai importanți specialiștii la care trebuie să mergi cu bebelușul tău după ce a apărut pe lume – neurolog, dermatolog, stomatolog. Vei afla de asemenea cum să faci față rolului de părinte când apar primele manifestări de caracter ale copilului tău (parenting).

Speakerii evenimentului, subiectele care vor fi abordate de fiecare dintre ei și partenerii evenimentului vor fi anunțați pe pagina de facebook a evenimentului. Urmărește acest link pentru a te convinge că nu trebuie să ratezi acest seminar.

Evenimentul „Opriți burtica-eu cobor” în cifre:

– Evenimentul va dura de la 10.00 la 18.00.
– Vor fi 10 speakeri, cu prezentări de 25-40 minute + 15 minute sesiunea de întrebări.
– Peste 10 parteneri vor susține evenimentul, care îți vor oferi daruri utile și valoroase.
– Vor fi 2 pauze de ceai oferite din contul organizatorilor și o pauză de prânz pe care o puteți petrece cum doriți, fie în restaurantul hotelului, fie în localurile din apropiere.Rezervă-ți un loc și fă parte din comunitatea femeilor-mămici resposanbile care nu uită să fie în continuare femei frumoase, cochete și îngrijite!

Prețul biletului este 400 lei. Biletele pot fi cumpărate pe iticket. Locurile sunt limitate.

Generația egalitate pledează contra violenței în bază de gen
Articolul anterior
Pacienta cu coronavirus a fost dusă mai întâi la Institutul de Urgență, apoi la Spitalul Clinic Republican
Articolul următor
Alte articole interesante