Persoanele publice de acasă au pășit astăzi pragul școlii, de dragul copiilor!

Astăzi, în toate școlile din țară a răsunat ultimul sunet de clopoțel. Copiii alături de părinții și profesorii lor au avut parte de emoții deosebite, pentru unii dintre ei a început vacanța, pentru alții – a sfârșit o perioadă frumoasă din viață, anii de școală, cei care nu se uită niciodată, și încep noi culmi de cucerit, noi vise și realizări.

separator

Mai multe persoane publice și-au însoțit astăzi copiii la școală. Iată ce amintiri și emoții frumoase au împărtășit!

Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros au mers astăzi împreună la Liceul ,,Ciprian Porumbescu” din Capitală. Artiștii au un motiv de bucurie și s-au reunit pentru un eveniment de familie, cei doi au participat la careul solemn, fiindu-i alături lui Cristian, fiul lor, care anul acesta a absolvit liceul.

„Au trecut ca o clipa 12 ani, am ajuns să ne vedem fiul absolvent, le mulțumesc tuturor profesorilor  liceului de muzica Ciprian Porumbescu pentru munca și răbdarea depusă în toți acești 12 ani, iar ție îți uram scumpul nostru fecior să atingi noi culmi ale succesului  pentru că viitorul e promițător” a scris interpreta pe facebook, unde a postat și o fotografie.

Și Natalia Cheptene are deja fată mare în casă. Anul acesta, Eva a finisat ciclul primar, făcându-i mândri pe părinții săi.

,,Absolventa mea, convinsa cu greu sa faca o poza „de protocol”. #adioscoalaprimara #ultimulsunet”, este mesajul prezentatoarei TV.

Ultimul sunet de clopoțel i-a adus clipe înduioșătoare și Lenuței Gheorghiță. Interpreta și-a condus astăzi fiica la școală. Magda și-a bucurat părinții cu o diplomă pe care a primit-o pentru succese frumoase la învățătură.

“Absolventa clasei a 2-a!!! Învățătoarea Valentina Zglavoci. Vă Mulțumesc!”, este mesajul Lenuței Gheorghiță.

Galina Tomaș a pășit astăzi pragul școlii cu mari emoții. Daniel, fiul nutriționistei, a absolvit școala primară. Micii absolvenți au îmbrăcat rochii de bal și costume elegante și i-au surprins pe părinți și oaspeți cu pași de dans.

Astăzi, specialista a avut onoarea să vorbească în cadrul careului solemn, în calitate de părinte și mamă, în numele tuturor părinților. Galina Tomaș a ținut să le mulțumească profesorilor pentru efortul, dragostea și grija față de copii și activitatea pe care și-o desfășoară cu mult zel și dăruire, devotați misiunii lor pentru o muncă atât de nobilă, dar atât de grea.


,,Astăzi a răsunat ultimul sunet pentru elevii din toată țara, pentru unii, acesta a însemnat începutul vacanței frumoase, pentru alții -a fost un început de drum. De fiecare dată, trăiesc fiecare etapă din viață fiului meu, Daniel, cu mari emoții, iar cel mai surprinzător moment a fost atunci când elevii clasei a IV-a au dansat vals”, ne mărturisește, cuprinsă de emoții, nutriționista Galina Tomaș.

Un dirijor austriac a parcurs peste 1000 km cu motocicleta pentru a participa la un festival din Moldova
Articolul anterior
Lilu, într-o ținută nouă, senină!
Articolul următor
Alte articole interesante