,,Planeta Clounella” invită copiii la premiera spectacolului ,,Gogoșica”!

,,Bună ziua și salut, vă iubesc, v-ador, vă pup!” – e formula de salut pe care o folosește Gogoșica, de pe Planeta Clounella, în spectacolul premieră care îi poartă numele.

separator

Planeta Clounella invită copiii la un spectacol interactiv, dinamic și educativ, spectacolul ”GOGOȘICA”. 

Pe 24 Noiembrie, la 11:00 în Centrul Cultural ”Odeon” va avea loc ultima premieră din 2019!

Veniți să vedeți cum copiii se vor distra în timpul spectacolului și să trăiți bucuria unui HAPPY END!

Casa de spectacole pentru copii ”Planeta Clounella” este un teatru care s-a născut din entuziasm, dragoste și chemarea interioară de a crea ceva NEOBIȘNUIT pentru copii! Un grup de tineri ambițioși s-au adunat și au început a scrie spectacole pentru copii! Și nu doar a scrie, dar și a juca duminică de duminică, câteodată și sâmbăta sau vinerea! Și a crea ceva neobișnuit, diferit, interactiv, educativ, prietenos, dinamic, familial, memorabil, pentru micii spectatori! Spectacole montate la Planeta Clounella: ,,Aventurile celor Trei Purceluși”; ”Scufița Roșie”; co-organizatori la îndemnul celor din ”Liga Roboților”, premieră ”Synopsis”, spectacol de animație cu roboți; ,,Jocuri Colorate” (spectacol despre reciclare prin joacă), ,,Povestea unei Povești” (spectacol de iarnă), ,,Rapunzel”, ,,Alba ca Zăpada”, ,,Genesis – patrula cosmică”, ,,Capra cu Trei Iezi”, ,,Alissa în Țara Minunilor”, ,,Gogoșica”, premieră din 2019.

Detalii de contact: Facebook/Planeta Clounella; Instagram: @casaclounella; www.repertoriu.clounella.md

Telefon: 069190079

„A fost odată la Castel…” – să înceapă aventura! Anul acesta, Moș Crăciun te aduce cu un tren modern chiar la porțile Castelului Mimi!
Articolul anterior
În acest an, producătorii moldoveni au obținut o roadă bogată de migdale
Articolul următor