Povestea dureroasă a fetiței din Otaci, căutată întreaga noapte: tatăl se află după gratii, iar mama a fugit de acasă

Noi detalii au ieșit la iveală despre fetița de trei ani din Otaci, care a fost dată dispărută, iar din fericire a fost găsită la scurt timp.

Dispariţia fetei a scos la iveală o poveste extrem de dureroasă. Copila şi cu patru fraţi ai ei, cu vârste cuprinse între 1 şi 11 ani, sunt crescuţi de bunici, din motiv că tatăl lor a ajuns după gratii, iar mama a fugit.

Bunica fetei: „Mama lor s-a căsătorit şi a fugit. Ea a trăit cu doi fraţi. Cu unul are doi copii şi cu al doilea – trei. Iar acum s-a căsătorit cu fratele meu, care şi-a părăsit soţia şi şase copii şi a fugit cu ea undeva prin Kiev.”

Asistentul social din Otaci în vizorul căruia se află familia, a refuzat să vorbească în faţa camerei de luat vederi: ,,Dacă aveţi întrebări, este la Ocniţa conducerea mea. Eu nu dau interviu. Când ultima data a-ţi vizitat familia? Vreo trei săptămâni în urmă şi mama era. ”

Primarul oraşului Otaci a spus că familia a primit de mai multe ori ajutor din partea autorităţilor locale. ,,Familia este săracă şi se află în evidenţa asistentului social. Vom face demersurile necesare ca părinţii să fie decăzuţi din drepturi şi să-i ducem pe copii într-o casă de tip familial sau la un centru de plasament.”

sursa: www.publika.md

Coronavirusul a făcut încă 25 de victime, în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Expoziție de covoare și măști tradiționale de iarnă la cea de-a VII-a ediție a târgului național ,,Covorul Dorului”
Articolul următor
Alte articole interesante