Povestea unei eleve care a ajuns ținta jignirilor și umilinței pentru că a rămas însărcinată în ultimul an de liceu

Una dintre cele mai mari griji ale părinților de adolescente este ca acestea să nu rămână însărcinate la vârste fragede, cât sunt încă pe băncile școlii. Și asta pentru că ei înșiși știu că nu e deloc ușor să crești un copil și sunt conștienți că asta le-ar putea afecta grav viitorul fetelor. Totuși, asemenea cazuri nu sunt excluse, fiind știut faptul că multe dintre adolescente au deja câte 18-19 ani, în momentul în care absolvesc liceul.

separator

Gaby Rodriguez, o adolescentă de 18 ani, din Washington, care se bucură de o familie tare iubitoare și înțelegătoare și-a surprins părinții în momentul în care le-a spus că este însărcinată. Deși au fost extrem de supărați în momentul în care au primit vestea, au decis până la urmă să-i fie alături fiicei lor și să o ajute indiferent de ce decizie avea să ia adolescenta. Abia după ce și-au oferit suportul însă au aflat adevărul despre ”sarcina” fiicei lor.

Mai mult, tânăra și-a anunțat și colegii de școală că este însărcinată, iar reacțiile acestora au fost cu adevărat dure, fiind foarte răutăcioși cu ea.

Cei mai mulți dintre colegii au acuzat-o că este inconștientă și i-au adresat cuvinte urâte și jigniri. Timp de șase luni de zile, Gaby a fost pentru colegii ei însărcinată. Ei nu știau însă că fata purta o burtă falsă, care crescuse tot fals în ultima jumătate de an.

Gaby purtase tot timpul ăsta o burtă falsă pentru că a vrut să le demonstreze tuturor cât sunt de lipsiți de empatie atunci când o adolescentă rămâne însărcinată. Ea susține că, în zilele noastre, adolescentele care rămân însărcinate sunt tratate foarte urât.

A fost jignită, i s-au adresat injurii și a fost încontinuu arătată cu degetul. Mulți dintre prietenii ei i-au întors imediat spatele atunci când au aflat că va deveni mamă, iar asta a afectat-o cel mai tare pe parcursul acestei experiențe.

Sătulă de reacțiile negative, Gaby și-a dezvăluit secretul în fața întregii școlii, lăsându-și colegii fără replică și dându-le astfel o lecție dură de viață.

sursa

Troleibuzele de pe linia 3, 10, 24 și 2 își schimbă temporar traseele de circulație
Articolul anterior
Reacția rectorului ASEM după ce mai multe persoane din instituție au fost reținute într-un caz de corupție
Articolul următor
Alte articole interesante