Premieră în Moldova. Consultația medicului pediatru la domiciliu

Fiecare părinte știe cât de important este să monitorizeze sănătatea copilului cu maximă vigilență, încă din primele zile de viață. Acest proces este nu doar unul tensionat, ci și extrem de obositor, mai ales dacă trebuie să faci vizite regulate la pediatru și să aștepți până prinzi o rezervare la medicul preferat. Câteodată, necesitatea de a vedea un medic pediatru este și mai urgentă, iar pentru această situație se lansează o premieră în Republica Moldova: Consultația medicului pediatru la domiciliu. Află care sunt avantajele acestui serviciu și de ce trebuie chiar acum să apelezi la el.

Ai posibilitatea de a evita cozile interminabile din spitale

Mersul la medic cu un bebeluș sau un copil mic poate fi o adevărată corvoadă. Trebuie să-ți faci rezerve de mâncare, jucării și energie pentru a suporta puseurile de iritație și plictiseală a piciului. Iar dacă la aceste dificultăți mai adăugăm și cozile interminabile pe care le poți petrece sub ușa unor medici, atunci lucrurile chiar devin vesele. 

Avantajul consultului pediatrului la domiciliu este în primul rând faptul că sunteți unicii pacienți, toată atenția fiind îndreptată spre nevoile și necesitățile voastre. În plus, părinții au de obicei o groază de întrebări cărora trebuie să le survină și răspunsuri, iar adeseori o discuție calmă și lentă este imposibilă între pereții cabinetului medical. 

Acum există posibilitatea de a primi vizita medicului pediatru direct acasă la tine, în cele mai comode și avantajoase condiții. 

Este mult mai confortabil psihologic

Odată cu înaintarea în vârstă copii devin din ce în ce mai atașați de zona lor de confort, mai ales în cazul când sunt bolnavi. Se trage acest lucru de la atașamentul profund față de părinți, iată de ce mersul la doctor poate fi un factor iritant, dezechilibrant pentru cel mic. Poți observa cum reacționează când intră în cabinetul medicului, iar de cele mai dese ori, vizita se încheie cu o ditamai isterică. Imaginează-ți că ai posibilitatea de a lăsa copilul în mediul său preferat, alături de cei dragi, de jucăriile și activitățile sale, iar, pe de altă parte, să-i poți verifica starea de sănătate. Sună bine, nu? Vizita unui pediatru din Chișinău poate fi acum un motiv de liniște, nu de stres, atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Nu mai depinzi de alții

Dacă ești o mămică fără permis de conducere sau te-ai săturat să cauți un taxi disponibil, or poate călătoria în transportul public este acum pentru tine un chin, atunci iată încă un motiv să alegi vizita la domiciliu a unui pediatru. În acest fel, vei fi sigură că poți verifica starea de sănătate a copilului fără să îți mai bați capul și să te ocupi de planificare. Poți doar să alegi ora și locația comodă, iar pediatrul va ajunge în timp util, astfel încât să primești suportul medical de care ai nevoie. 

Alege cel mai nou serviciu din sfera prestațiilor medicale oferit de specialiștii Shiro Medical și optează pentru vizita pediatrului ales direct la domiciliu. Acum grija de copil este mai ușoară și mai plăcută. Așteptăm apelul tău la numărul de contact 062196888.

OMS, UNESCO și UNICEF cer folosirea testelor pentru Covid-19 în școli pentru evitarea învățământului online, din toamnă
Articolul anterior
Masajul terapeutic la domiciliu
Articolul următor
Alte articole interesante