Prima imagine cu Cameron Diaz după ce a devenit mamă. Cum arată actrița

Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, a anunțat în prima zi a anului că ea și soțul ei au devenit părinții unei fetițe.

separator
Actrița a dezvăluit pe Instagram că ea și soțul ei Benji Madden, 40 de ani, și-au mărit familia și au devenit părinții unei fetițe, pe nume Raddix, dar nu vor face publice imagini cu ea pentru că vor să o protejeze cât mai mult.

„Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia. Deși suntem încântați să împărtășim cu voi această veste, avem un instinct puternic de a proteja intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță. Unii ar spune chiar RAD (n.r. radiantă)’, a continuat anunțul lui Cameron Diaz și al soțului ei.

Cameron Diaz a fost fotografiată pentru prima dată de când a devenit mamă. Paparazzi au surprins-o în timp ce pleca din casa unei prietene, în Los Angeles, cărând ceva ce pare a fi un cadou pentru bebelușul ei. Nemachiată și cu cearcăne, probabil din cauza nopților pierdute din cauza bebelușului, Cameron pare extrem de relaxată și de fericită. Viața de mămică casnică se pare că îi priește.Raddix este primul copil al lui Cameron Diaz și Benji Madden, care s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2015.

Cameron și Benji au apelat la o mama surogat, iar cea care le-a adus fetița pe lume este Nicole Richie, buna prietenă a actriței, dar și cumnata ei. Nicole este căsătorită din 2010 cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji.

Sursa

Studentul din România nu are coronavirus, ci gripă
Articolul anterior
Doi copii sunt dați dispăruți. Părinții îi caută cu disperare
Articolul următor
Alte articole interesante