Prin ce se deosebesc, la serbările de Crăciun, părinții cu un singur copil de cei care au mai mulți? Ionela Hadârcă ne descrețește frunțile!

Petrecerile de Crăciun, la grădiniță sau la școală, reprezintă un moment de bucurie nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinții lor, care, desigur, sunt încântați să își admire copilașii.

separator

Ei bine, se pare, că lucrurile nu stau la fel atunci când în familie sunt mai mulți copii, iar părinții trebuie să le împartă tuturor din dragostea și atenția lor.

Așadar, prin ce se deosebesc, la serbări, părinții cu un singur copil de cei care au mai mulți? Haideți să ne descrețim și noi frunțile ușor!

,,Cum se deosebesc părinții a 1, 2 și 3 copii, la petrecerile de Craciun?

Cei care au un singur copil, vin ambii la matineu, ocupa locuri în primul rând, filmează tot concertul, când recită odorul, ea lăcrimează.

La cei cu 2, vine numai mama, se așază unde nimerește, filmează doar cântecelul odraslei, în rest se hlizește în chat.

La cei cu 3, vine tata când totul s-a terminat, îl înfoaie spre ieșire, la ușă îi ridică masca să vadă dacă precis îi al său” :).

Vloggerița Ionela Hadârcă este cunoscută pentru situațiile de umor cu care își delectează publicul, iar această nouă postare a sa nu a fost o excepție, ea reușind să aducă zâmbetul pe chipurile tuturor părinților.

alte Articole interesante