Proteina OPTIPRO – o creștere sănătoasă și o imunitate de fier

Formarea activă a proceselor metabolice are loc în primii doi ani de viață a copilului, iar un metabolism corect este cea mai importantă componentă a unui viitor sănătos. De aceea, chiar și după un an de zile, este necesar să alegeți alimentele corecte pentru copilașul dumnevoastră, cu un nivel redus de proteine și o compoziție optimă a aminoacizilor. În acest sens, experții Nestle au dezvoltat o proteină specială OPTIPRO ®, care se găsește în formula de lapte praf NAN ® 3.

separator
Astfel, NAN ® 3 este conceput pentru alimentația copiilor sănătoși de la 12 luni, dar nu este un substitutal laptelui matern. Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără a folosi ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome. Formula de lapte parf NAN ® 3, conține în compoziția sa următorele ingrediente:

Cantitatea necesară de proteine – care ajută la creșterea sănătoasă a copilului;
Probiotice – normalizează mobilitatea intestinală și crește capacitatea organismului de a se lupta împotriva infecțiilor;
Omega-3 și acizi grași –  pentru formarea corectă a creierului și vederii;
Vitamine și microelemente – necesare pentru această etapă de dezvoltare și asigură copilului o dezvoltare armonioasă .

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă la sân în primele 6 luni și continuarea acesteia cât mai mult timp posibil. Formula de lapte praf pentru copii NAN 3 OPTIPRO ® este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale ale copiilor sănătoși cu vârsta mai mare de un an de zile și nu trebuie utilizată în alimentația copiilor mai mici. Totodată, acesta, nu este un înlocuitor al laptelui matern și este necesară consultarea unui specialist. Proprietarul mărcii comerciale: „Societe des Produits Nestle S.A. (Elveția)”.

Partenerii noștri
Author Nestle
Adresa: str. Tighina 49/4, et.3
Facebook: https://www.facebook.com/Nestle/?fref=ts
O moldoveancă a ajuns în semifinala concursului Eurovision România!
Articolul anterior
Soții Malikov și-au arătat fiul!
Articolul următor
Alte articole interesante