Provocarea „bebelușul meu urât”, populară pe TikTok. Părinții postează filmulețe

Tu cum ai reacționa dacă cineva ți-ar spune că bebelușul tău este urât? Ei bine, iată că unii părinți nu au nicio problemă în a recunoaște acest lucru. O mămică din Statele Unite, de exemplu, a postat pe TikTok un filmuleț în care nu numai că spune că fetița ei nu a fost tocmai cel mai frumos bebeluș la naștere, dar îi îndeamnă și pe ceilalți părinți să ia parte la provocarea „Bebelușul meu urât”.

Cea mai recentă este provocarea „Bebelușul meu urât” sau „Ugly Baby Challenge”, sub umbrela căreia mai mulți părinți postează filmulețe cu bebelușii lor… urâți.

Lucy Baehr, o fotografă din Arkansas, a participat la această provocare, publicând un clip cu fiica ei, Reese, la naștere și după câteva luni. „Și eu care credeam că bebelușul meu va fi cel mai frumos nou-născut și că va arăta exact ca mine”, a scris femeia alături de clipul care a devenit deja viral pe TikTok.

În materialul respectiv, Lucy o arăta pe fetița ei la scurt timp după ce a venit pe lume, apoi la câteva luni distanță, când din „cel mai urat nou-născut”, cea mică s-a transformat în cel mai adorabil bebeluș.

Lucy a povestit, într-un interviu pentru TODAY, faptul că, de-a lungul anilor, a suferit mai multe avorturi spontane și că aproape renunțase la visul sau de a deveni mamă. În februarie 2020, însă, a aflat că este însărcinată și că va avea o fetiță, pe micuța Reese.

Ea spune că, la fel ca majoritatea femeilor însărcinate, era ferm convinsă că bebelușul ei va fi cel mai frumos și cel mai adorabil la naștere. Realitatea, însă, nu „s-a pupat” cu ceea ce își imagina Lucy. „Îmi amintesc perfect că m-am uitat la soțul meu și am întrebat: E sănătoasă?”, recunoaște aceasta.

Revenind la filmulețul postat pe TikTok, nu au fost puțini părinții care au recunoscut că, la fel ca și ea, au suferit un mic șoc când și-au văzut bebelușii la naștere. La fel de mulți au fost și cei care nu au înțeles deloc umorul mămicii și faptul că a postat materialul respectiv în spirit de glumă. Ei au numit-o pe Lucy „o mama groaznică” pentru că și-a numit copilul urât. Însă mama recunoaște că, prin provocarea lansată, a vrut să normalizeze modul în care arată cu adevărat bebelușii atunci când se nasc.

Ea spune că, evident, nu mai consideră că bebelușul ei este urat și recunoaște, în continuare, că „a avut nevoie de puțin timp” să treacă peste faptul că micuța ei nu a arătat, încă din prima clipă, așa cum și-a imaginat.

Cum a fost când ți-ai văzut pentru prima oară bebelușul? Ți s-a părut cel mai adorabil copil de pe Pământ sau, ca și mămica din Statele Unite, ai avut parte de un mic șoc?

sursa

România: Noi amenzi uriașe pentru cei care nu declară la frontieră sume mari de bani cash
Articolul anterior
E copia tatălui său! Meghan Markle și Prințul Harry au distribuit o nouă fotografie cu Archie
Articolul următor