Reacția unui băiat, când a văzut o pată de sânge pe fusta colegei sale

Pubertatea este o perioadă sensibilă, indiferent de sex. Pentru fete există însă situații dificile, mai ales când se apropie momentul primei menstruații, astfel încât momentele jejante pot fi uneori greu de evitat.

separator
Cineva a postat pe o rețea de socializare povestea unei mame care a rămas plăcut surprinsă, după ce fiica ei a fost ajutată să iasă dintr-o situație, care ar fi putut să îi afecteze imaginea de sine. Din fericire, reacția unui elev, cu o educație aleasă, s-a dovedit de ajutor. Băiatul a știut cum să reacționeze și să o facă pe colega sa să treacă peste impasul stânjenitor.

„Fiica mea a avut prima menstruație în autobuz astăzi, iar un băiat mai mare cu un an, pe care nici măcar nu îl cunoaște, a tras-o deoparte și i-a șoptit în ureche că are o pată la spate pe rochie, apoi i-a dat hanoracul lui să și-l lege în jurul taliei. Inițial, ea era rușinată și l-a refuzat, însă băiatul a insistat și i-a spus „Am surori, e ok!”.

Dacă ești mama acestui băiat, vreau să îți mulțumesc și să îți spun că îl crești cum trebuie! Auzim atât de multe răutăți despre „tineretul din ziua de azi”, încât voiam să împărtășesc și o veste bună.”, a scris mama într-un mesaj pe un grup de pe Facebook.

sursa

Pasha Parfeni le pregătește o surpriză fanilor. În videoclipul artistului, poți apărea și tu!
Articolul anterior
Șocant. Un pilot a urcat beat la bordul avionului
Articolul următor
Alte articole interesante