Recoltarea celulelor stem la Institutul Mamei și Copilului din Republica Moldova

Celulele stem au puteri extraordinare de tratare a zeci de boli umane grave. Acest lucru îl confirmă și Gheorghe Gâncu, coordonator de transplant la Centrul Mamei şi Copilului.

separator

Celulele stem din sângele ombilical pot fi recoltate și stocate doar la nașterea bebelușului, momentul fiind o oportunitate unică pentru a oferi un viitor sănătos familiei dumneavoastră. Următoarea etapă, după colectarea celulelor stem, este stocarea lor în condiții speciale, la temperatura de minus 196 grade Celsius.

ALFA BIOBANK este prima instituție specializată pentru stocarea personală a țesuturilor și celulelor umane în Republica Moldova, care oferă servicii în domeniul bioasigurărilor medicale. Astfel, în cazul unor boli grave, atât bebelușul, cât și familia dumneavoastră vor avea acces la tratamente revoluționare oferite de Medicina Regnerativă.

Adresa: Chișinău, bd. Decebal 82/5, tel. 022 882 121

www.alfabiobank.md

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 9 noiembrie 2020
Articolul anterior
Conform rapoartelor instituțiilor medicale, utilizarea Proteflazid reduce numărul de îmbolnăviri ale medicilor de 2,2 ori ©
Articolul următor
Alte articole interesante