Românca, care a născut la 66 de ani, are fată mare

Adriana Iliescu, fosta profesoară de română, și fiica ei locuiesc într-un apartament cu două camere, iar condițiile nu sunt dintre cele mai bune. Cu toate acestea, mama, acum în vârstă de 83 de ani, și fiica ei adolescentă, care în curând împlinește 17 ani, nu se plâng.

Adriana-Iliescu-4-1280x720-1024x576-1

Fosta profesoară de română care a devenit mamă la 66 de ani a ținut, la vremea respectivă, prima pagină a tuturor publicațiilor din România și nu numai. Interesul față de povestea femeii celei mai în vârstă care a devenit mamă era uriaș.

Nu e ușor pentru o mamă, acum octogenară, să-i ofere fiicei sale adolescente toate cele necesare, dar iată că femeia nu se plânge.

Adriana Iliescu și fiica ei locuiesc în vechiul apartament din Drumul Taberei din București, care nu a mai fost renovat.

Femeia a povestit că nu a investit în reamenajarea casei, deoarece banii i-a folosit pentru educația fiicei sale.

Adriana-Iliescu-si-Eliza-foto-2

Tânăra, care pe 16 ianuarie va împlini 17 ani, este însă o elevă eminentă, iar după terminarea liceului își dorește să facă două facultăți, iar apoi să îmbrățișeze aceeași profesie ca mama sa. Adriana Iliescu face mari eforturi pentru a-i asigura fiicei sale toate cele necesare și a-i da o educație pe măsură.

A-inceput-conflictul-intre-Adriana-Iliescu-_i-fiica-ei.-Ce-ii-refuza-fetei-cea-mai-batrana-mama-din-Romania-1-1024x553-1

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!

Nu ne plângem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluza, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, mărturisea Adriana Iliescu, în trecut.

După recenta majorare din septembrie, pensia Adrianei Iliescu ar mai fi crescut cu circa 300 de lei. La acest venit se adaugă și bursa de merit a Elizei, în valoare de 250-300 de lei.

Ce se va întâmpla cu Eliza după moartea mamei sale.

Orice părinte își face griji pentru viitorul copilului său, însă Adriana Iliescu s-a gândit, cu siguranță, de la bun început la ce se va întâmpla cu Eliza după moartea sa, dat fiind că ea este acum o mamă octogenară cu o fiică adolescentă. Cu toate că are o vârstă înaintată, fosta profesoară este totuși optimistă și mărturisește că abia așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare. Asta nu înseamnă însă că nu s-a asigurat din timp că Eliza nu va rămâne singură pe lume și lipsită de posibilități materiale

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși ceva se întâmplă, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grijă doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro și care este și nasul fetiței”, a declarat Adriana Iliescu, conform viva.ro.

Fiica-adriana-iliescu-1
Fiica-adriana-iliescu-3-1024x574-1
Fiica-adriana-iliescu-11

Violența obstetricală e tot o violență!

Sarcina și nașterea ar trebui să fie o perioadă cu amintiri frumoase pentru fiecare femeie. Dar, pentru multe femei aceasta poate fi însoțită de momente de suferință, umilire și traumă. Violența obstetricală, sau umilirea femeilor în maternități, este un fenomen încă întâlnit în multe regiuni ale lumii. Violența obstetrică poate lua diverse forme, printre care refuzarea îngrijirii, ignorarea nevoilor și durerilor femeilor, abuzul verbal, violența fizică, comportamentul dezumanizat și nepoliticos.

La nivel mondial, data de 25 noiembrie este dedicată conștientizării abuzurilor din maternități. La fiecare 25 noiembrie (ziua împotriva violenței față de femei), se încearcă prin intermediul campaniei ca vocea femeilor umilite în timpul nașterilor să fie auzită.

Câteva femei au mărturisit cum s-a manifestat violența obstetricală în cazul lor:

,,Închide gura! Nu mai urla și nu împinge! Știai ce făceai când făceai sex, iar acum vezi rezultatul?”

,,Lasă că ți-a fost și bine!”

,,Spune mulțumesc că ești vie și tu, și copilul”

,,Ți-a plăcut când l-ai făcut, acum taci și îndură!”

,,Nu ești prima care naște, stai și rabdă”

,,Ce urli în gura mare, te aude toată maternitatea”

,,Și ce dacă te doare, trebuia să te gândești la asta 9 luni în urmă”

,,Naște mai repede, că n-am timp”

Primul pas către stoparea practicilor abuzive și denigrante la naștere este informarea!

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Tânăra a publicat primele imagine cu burtica de gravidă

Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită cu Nayel, în vârstă de 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Jennifer Gates este însărcinată. Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Aceasta poartă o rochie lungă de mătase, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. În aceeași poză apare și soțul ei, iar cei doi zâmbesc în timp ce erau îmbrățișați.

jennifer gates insarcinata

Jennifer a mai postat o poză în care apare singură, în timp ce își ținea mâna pe burtă. Melinda Gates, fosta soție lui Bill Gates a comentat la imaginile postat de fiica sa. „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți’. 

jennifer gates

Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Cei doi au divorțat anul trecut, după 27 de ani de căsnicie.

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, confondatorul Microsoft, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu egiptean. Nunta a avut loc anul trecut, iar atât Bill Gates, cât și Mellinda Gates au participat la marele eveniment. Nunta celor doi îndrăgostiți a costat 2 milioande dolari.

Jennifer Gates a absolvit facultatea în cadrul Universității Standford, în 2018. Aceasta a obținut o diplomă în bilogie umană, după care a luat un an pauză. Ulterior, a urmat cursurile facultății de medicină. Fiica lui Bill Gates a făcut echitație încă de la vârsta de 6 ani.

jennifer si sotul ei
jennifer gravida

Gabriela Damir și soțul ei, Roman Burlaca, într-o ședință foto emoționantă înainte de nașterea fiului

Gabriela Damir și Roman Burlaca trăiesc una dintre cele mai palpitante etape din viața de cuplu. Tinerii îndrăgostiți urmează în curând să devină părinți pentru prima oară și au decis să imortalizeze clipele printr-o ședință foto la care au participat în doi. Fericit și emoționat, viitorul tătic își susține protector aleasa.

Emoțiile sunt intense în așteptarea bebelușului. Vitoarea mămică este dovada că în perioada sarcinii, femeia poate fi deosebit de elegantă și plină de senzualitate.

Meghan Markle și Prințul Harry au publicat prima imagine cu fetița lor
Articolul anterior
O femeie din Rusia și-a sugrumat cei doi copii și i-a lăsat să înghețe într-o râpă
Articolul următor