Rugămintea unei șoferițe, către părinții care își trimit copiii la școală

A început un nou an școlar, prin urmare provocările pentru șoferii aflați în trafic sunt tot mai mari. Astăzi, un copil de vârstă școlară, care traversa strada pe culoarea roșu a semaforului, era cât pe ce să fie lovit.

separator
O șoferiță a dezvăluit ce i s-a întâmplat în trafic și spune că deja pentru a doua oară, în mai puțin de o lună, ajunge în aceeași situație riscantă și periculoasă. De aceea, a venit cu un îndemn către toți părinții care își trimit copiii la școală:

,,Dragi părinți, vreau să postez o rugăminte către voi. Cum s-a început anul școlar, orașul este plin de copii (și e foarte bine), astăzi însă am avut al doilea caz când un copil văzându-și probabil transportul pe cealaltă parte a străzii, a alergat cu toată viteza printre mașini, la culoarea roșie a trecerii de pietoni, și deja e al doilea caz când mi se întâmplă. M-a salvat viteza redusă și prudența mea în trafic, dar nu toți șoferii sunt prudenți! Așa cum și eu sunt mamă, vă rog, să discutați cu copiii cum ar trebui să traverseze strada, și prin urmare, să își protejeze viața! Să fiți sănătoși!” scrie Puzur Viorica, în Grupul Părinților Solidar (Moldova).

Interpreta Ionela Covali joacă astăzi la propria nuntă! Primele imagini cu mireasa
Articolul anterior
O femeie și fiul ei de 18 ani s-au intoxicat cu gaze emanate de la centrala termică
Articolul următor
Alte articole interesante