Șapte vedete care se pregătesc să devină mămici în 2021

Mai multe vedete de peste hotare, dar și persoane publice cunoscute în lumea mondenă de la noi, vor avea bucuria anul care vine să-și strângă în brațe bebelușii. Ce vedete se pregătesc să devină mămici?

separator

Emily Ratajkowski

Celebrul model Emily Ratajkowski va deveni mămică pentru prima oară. Aceasta a făcut recent anunțul pentru revista Vogue.

Anișoara Loghin

Prezentatoarea TV de la noi va deveni anul viitor mămică pentru prima oară. Jurnalista a fost mult timp discretă cu viața personală, dar recent a făcut marele anunț. Ea și iubitul ei, fotbalistul moldovean Radu Gânsari, sunt în așteptarea unui băiețel.

Valeria Turcan

Autoarea blogului Valerie’s Food, Valeria Țurcan, și soțul ei sunt în așteptarea primului copil. În urmă cu câteva săptămâni, vloggerița a dezvăluit că este însărcinată cu un băiețel.

Gina Pistol

Prezentatoarea TV de peste Prut și iubitul ei, artistul Smiley, au anunțat despre faptul că urmează să devină părinți prima oară, cei doi fiind în așteptarea unei fetițe.

Alina Binder

Nicolae, fostul principe al României, și soția lui, Alina Binder, așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, și soția sa însărcinată au împărtășit cu publicul bucuria lor, în mijlocul verii.

Kelly Rowland

Kelly Rowland le-a dat o veste tare frumoasă fanilor. Artista a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, într-un pictorial realizat pentru coperta revistei Women’s Health.

În interviul acordat publicației, artista în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că a rămas însărcinată la scurt timp după ce s-a impus perioada de carantină la nivel global. „Vorbeam despre faptul că ne-am dori să mai face un copil, iar apoi Covid s-a întâmplat, așa că ne-am zis că vom lăsa lucrurile să meargă de la sine”, a spus Kelly despre discuțiile purtate cu soțul ei, Tim Weatherspoon.

Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și soțul ei, Jack Brooksbank, așteaptă primul copil. Fericitul moment ar trebui să aibă loc la începutul anului 2021, scrie publicația People.com.

Așa arată după tratament? O nouă fotografie cu Anastasia Zavorotnyuk a încins curiozitatea fanilor
Articolul anterior
UE va oferi 770.000 euro pentru dezvoltarea sectorului de afaceri din Cahul și Ungheni
Articolul următor
Alte articole interesante