Sărbătorește Ziua Internațională a Copiilor la Shopping MallDova

Prima zi de vară aduce una dintre cele mai frumoase și mai așteptate sărbători ale celor mici – Ziua Internațională a Copiilor. De 1 iunie, vă așteptăm la Shopping MallDova alături de copii ca să vă bucurați de surprize! Centrul comercial a pregătit cele mai interesante și mai distractive evenimente tematice și activități pentru micii exploratori. Ca să petreceți ziua cu întreaga familie, plină de distracție și voie bună, am pregătit jocuri, programe artistice cu animatori și provocări creative.

Evenimentul special va începe de la ora 11:00 cu un program al animatorilor și clovnilor. Copiii nu vor urmări doar transformările spectaculoase și show-urile prezentate, dar vor participa interactiv, implicându-se în activități.

Atmosfera de sărbătoare va continua cu surprize pentru cei mici, cărți, jocuri și aventuri, dar și momente creative.

Iar pentru ca distracția să fie pe măsură, terenul de joacă din interiorul centrului comercial și-a reînceput activitatea, iar cei mici se pot juca inclusiv la unicul nisiparul din Republica Moldova, disponibil la Shopping MallDova.

Surprizele nu se termină aici! Micii cineaști dar și cei care sunt curioși de producțiile de pe marile ecrane, pot alege cinematograful din incinta Shopping MallDova, care este deschis și pune la dispoziție o varietate de povești și ecranizări animate. Iar cei care preferă activitățile care necesită un plus de atenție, pot merge să se distreze la bowling.

Haideți să ne distrăm împreună și să creăm amintiri prețioase! Vă așteptăm la Shopping MallDova!

Scandal după concertul lui Morgenshtern la Chișinău. Cei care au cumpărat bilete ar putea plăti și pentru amenzi
Articolul anterior
Angajatul benzinăriei achită carburantul unei tinere rămasă în pană şi primeşte o recompensă egală cu salariul pe 8 ani
Articolul următor
Alte articole interesante