Șase frățiori și-au lăsat părul să crească! Motivul este unul surprinzător

Mama și cei șase feciori ai săi aveau toți părul lung. În ciuda faptului că mulți râdeau de ei, copiii nu s-au lăsat intimidați. Este impresionant faptul că acești micuți au avut curajul și voința să-și urmeze visul, știind că acesta este un gest prin care îi pot ajuta pe alții.

separator
O-mama-si-cei-6-baieti-ai-ei-isi-lasa-parul-lung-pentru-a-l-dona-1

„Acum 3 ani, copilul unei prietene a pierdut lupta cu cancerul. Era de-o vârstă cu gemenii mei și erau prieteni buni. Când s-a împlinit un an de când copilul a murit, 3 dintre copiii mei, cei mai mari, au decis să își doneze părul în amintirea lui”, susține Pheobe Kannisto, mama copiilor.

De atunci au trecut 2 ani, iar viața noastră a rămas afectată de această boală. E peste tot. Băieții vor să ajute, iar donarea părului e modul în care pot să o facă”, spune părintele.

Copiii au reușit în cele din urmă să ignore criticile și ridiculizarea, știind că e un gest prin care îi ajută pe alții. Întreaga familie și-a donat părul unei organizații ce ajută copiii bolnavi de cancer să își recapete încrederea în sine, dăruindu-le peruci făcute din părul donat de oamenii generoși.

Mai mult, când au intrat în frizerie pentru a se tunde, angajatele au auzit despre ce e vorba și au refuzat să le ia banii pentru tuns.O-mama-si-cei-6-baieti-ai-ei-isi-lasa-parul-lung-pentru-a-l-dona-3

În total, cei 6 frați și mama lor au donat 5,2 metri de păr și abia așteaptă ca părul să le crească din nou, să poată repeta gestul. Mama, după exemplul căreia e evident că s-au luat și copiii, își donează părul periodic încă de când era adolescentă.O-mama-si-cei-6-baieti-ai-ei-isi-lasa-parul-lung-pentru-a-l-dona-3

sursa

Castravetele elimină toxinele şi reduce tensiunea arterială
Articolul anterior
Un şomer a amenajat o sală de lectură în scara unui bloc în speranţa că îi va convinge pe tineri să citească
Articolul următor
Alte articole interesante