Soția lui Cabral a dezvăluit dacă va avea băiat sau fată

Andreea Ibacka, soția lui Cabral, este însărcinată în câteva luni. În urmă cu câteva săptămâni, cuplul a dezvăluit că este în așteptarea primului copil, iar recent au vorbit și despre sexul bebelușului. Actrița a ales să dezvăluie noutatea într-un mod inedit, pe blogul ei.

separator

„O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca ”Bună ziua!”. O curiozitate firească, până la urmă. Cu toate că variantele de răspuns ar fi intrat în viețile noastre cu fix aceeași bucurie”, scrie Andreea.

Actrița a vorbit și despre „legendele urbane, metodele populare de previzionare timpurie a sexului bebelușului. Dar și rata lor de succes”:

„1). O burtă țuguiată în caz de băiețel și o burtă mai lată în caz de fetiță.
Ei bine, eu am ajuns la borna primelor 6 luni și, da, bifez o burtică țuguiată, după cum ar spune unii.

2). Un ritm cardiac mai alert în caz de fetiță (apropiat de limita superioară normală BPM) sau mai domol în caz de băiat.

Mai alert, să fie primit… în cazul nostru.

Și exemplele au continuat, Andreea povestind astfel detalii despre cum s-a schimbat corpul ei pe parcursul sarcimii și ce pofte a avut.

„Dar fiindcă niciunul dintre semnele de mai sus nu a fost dovedit știintific drept indicator pentru determinarea sexului copilului, discuțiile cu pricina rămân doar o modalitate amuzantă de a încerca să ghicim. Și… de ce să mai lungesc suspansul?”

„O SĂ AVEM O FETIȚĂ!”, a scris viitoarea mamă.

Cabral mai are o fiică, Inoke, din căsnicia anterioară.

sursa

O celebră companie de cosmetice a lansat prima linie de machiaj pentru bărbați
Articolul anterior
Alege mișcarea azi – Festivalul „Bucurie în mișcare” revine cu cea de-a treia ediție!
Articolul următor
Alte articole interesante