Soția lui Ștefan Bănică s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă, în ultima lună de sarcină

După ce în presă au fost publicate mai multe imagini cu soția lui Ștefan Bănică, în care aceasta apare vizibil schimbată și cu mai multe kilograme adăugate în timpul sarcinii, Lavinia Pîrva a venit, oarecum, cu o reacție pe pagina sa de socializare.

separator
Artista în vârstă de 34 de ani urmează să aducă pe lume un băiețel și nu ascunde faptul că a devenit de nerecunoscut în această perioadă. Sarcina evoluează foarte diferit și iată că, în cazul artistei, s-a întâmplat ca burtica să fie mai voluminoasă, la fel și adaosul în greutate.

Soția lui Ștefan Bănică Junior s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă și a făcut imaginile publice pe contul său de socializare. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”, a scris ea.

„Cucu-cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămane o amintire haioasă!!! Cineva se va amuza copios peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse!”, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online. Artista a făcut referire la ursulețul Bamse, un personaj de desene animate suedeze.

Îi urăm viitoarei mămici o naștere ușoară!

Echipa Klumea a oferit detalii despre Festivalul ,,Mai dulce”. Când și unde va avea loc evenimentul?
Articolul anterior
Tânărul din imagine a dispărut fără veste. Familia cere ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante