Sute de copii din țară mor de frig și de foame, în ajunul anului 2020

Deși sunt încă mici, sute de copii din Moldova nu știu ce înseamnă o copilărie, una fericită și fără griji, deoarece sunt condamnați la sărăcie, lipsuri și suferințe greu de imaginat pentru această vârstă.

separator
Mămici din toate colțurile țării și din afara țării au pregătit cutii cu daruri, dulciuri, jucării și hăinuțe pentru copilașii triști, în cadrul campaniei #ShoeBoxMoldova. Cristina Mastac-Comerzan împreună cu echipa de la Ask a Mom au fost deja la peste trei mii de copii pentru a aduce zâmbete în prag de sărbători din donațiile voastre, dragi mămici, cele care ați decis să faceți un gest de bunătate, iar bucuria copiilor este nemărginită. Sunt atât de fericiți să primească și să deschidă cutiile cu daruri. E magia Crăiunului!

Cristina Mastac-Comerzan:

,,Pe mica Cenușăreasă am întâlnit-o pe drum. Venea de la magazin. Picioruțele înghețate frământau cu greu noroiul de pe drum… Are 6 ani și o parte din grijile casei sunt deja pe umerii ei firavi. Acasă, în căsuța mică o așteaptă 4 frați. În locul sticlei din ferestre e peliculă. Crenguțele de foc și cartofii sunt cel mai de preț lucru iarna. Ea nu îndrăznește să ceară. Știe că nu e de unde. Unde am greșit noi oare? Cum, în prag de 2020 avem atâția copiii care mor de foame și frig? Cum să îi încălzim pe toți? Cum?

Zâmbete împărtițe până acum: avem deja 3007 copii.Puteți susține proiectul pentru procurarea produselor alimentare, de igiena și scutece online AICI sau paypal: cristina.mastac@yahoo.com (cu mentiunea “proiect Craciun”) sau adu personal🙏”. Un mare mulțumesc tuturor care se alătură proiectului și merg cu mine prin sate să împărțim bucurie🙏. Pentru că, copii străini nu există❤️. #ShoeBoxMoldova #ShoeBoxMoldova2019”.

Vezi mai multe imagini foto și video din cadrul campaniei AICI

Începând cu ora 18:00, traficul rutier va fi suspendat în PMAN, în legătură cu desfășurarea concertului de Revelion
Articolul anterior
A fost odată la Castel. Petrecerea Copiilor
Articolul următor
Alte articole interesante