Svetlana Loboda, despre nașterea în America: ,,Am născut foarte ușor, în decurs de 5 ore”

Svetlana Loboda este una dintre cele mai discrete artiste din showbizul rusesc. Pe 24 mai, ucraineanca, în vârstă de 35 de ani, a născut o fetiță, în Los Angeles, iar pe 8 iunie a zburat la Moscova pentru a prezenta noul videoclip la piesa sa ,,SuperSTAR”. Loboda a făcut senzație pe scenă.

separator

Artista și-a lăsat fiica nou-născută în America, doar pentru 4 zile. Potrivit ei, nu a putut să lipsească de la Gala Premiilor „MUZ-TV 2018”. În aceeași zi, Svetlana a oferit un interviu, în care a vorbit sincer despre sarcină și naștere:

,,Am născut foarte ușor. Am fost fericită să nasc în America. Nu știu, poate, din cauza faptului că eram mai relaxată față de prima sarcină”, a spus Svetlana.

După cum s-a dovedit, artista nu a aflat imediat despre faptul că este însărcinată:

,,Am aflat despre sarcină în a treia lună, când eram deja în America. Dar nu am oprit coregrafia, pentru că aveam câte 30 de concerte pe lună și mi-am dat seama că trebuie să păstrez acest vector. Dacă copilul meu este bine, este confortabil, atunci, și eu, trebuie să fiu o femeie pregătita din punct de vedere fizic și sportiv, pentru a putea naște ușor”, a mai spus artista.

A fost foarte dificil să-și părăsească micuța timp de 4 zile, dar s-a pregătit din timp pentru acest lucru. A lăsat laptele matern în frigider, astfel încât fetița să poată fi hrănită în orice moment. Fiica mai mare a artistei, Evangelina, are deja 7 ani.

Svetlana a evitat să vorbească despre tatăl copilului. Tptuși, se zvonește că tatăl copilului este solistul trupei Rammstein, germanul Till Lindemann.

Un inginer de la Teatrul Național de Operă și Balet s-a stins pe loc după ce a căzut în fosa orchestrei
Articolul anterior
A făcut o faptă bună! O tânără din Capitală a înapoiat proprietarului iPhone-ul pe care l-a găsit în parc
Articolul următor
Alte articole interesante