Svetlana Sainsus a ales deja un nume pentru fetița sa

Svetlana Sainsus va deveni în curând mamă pentru a doua oară. La 34 de ani, cofondatoarea platformei Caritate.md este însărcinată cu o fetiță.

separator
Svetlana radiază de fericire pentru această binecuvântare din viața ei: va deveni mamă de fetiță, ea având deja un băiețel de 11 ani.Viitoarea mămică a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu”, că pe fetița sa o va chema Lia.

„Am avut un vis prevestitor, deși eu nu cred în vise. Mi-a apărut o bătrânică în vis, care a decedat, și mi-a spus că voi avea o fetiță și se va numi Lia. Mai târziu am aflat că sunt însărcinată și am înțeles că deja atunci, când am avut visul, eram însărcinată. Așa că nu am stat pe gânduri cu numele”, a mărturisit Svetlana.
Svetlana a dezvăluit că este însărcinată în 21 de săptămâni. Sarcina evoluează bine, viitoarea mamă este foarte activă și abia așteaptă minunea.

„Chiar a fost o minune, nimeni nu credea, îmi era frică să spun lumii. Când am simțit că se mișcă și totul e bine, atunci am spus”, a mai spus Svetlana.

Bradul de Crăciun al Londrei, luat în râs pe rețelele sociale. ,,Spiritul Crăciunului ar trebui să fie simplu și modest”
Articolul anterior
Ulițele copilăriei astăzi sunt pustii. Satul din Moldova în care au rămas doar câțiva bătrânei
Articolul următor
Alte articole interesante