Svetlana Sainsus și-a încreștinat fetița. Primele imagini de la botez

În weekend, a fost sărbătoare în familia Svetlanei Sainsus. Cofondatoarea Caritate.md și-a botezat fetița, în vârstă de 4 luni. A fost un eveniment special, adaptat condițiilor actuale, însă care a adus atâta emoție și împlinire în inimile celor dragi.

separator

Fericita mămică a împărtășit câteva imagini de la botez, însosite de un mesaj emoționant. Lia, fiica Sveltlanei Sainsus, a primit taina Sfântului Botez, în hăinuțe albe în stil tradițional, la ritual participând doar membrii familiei. Mama și fiica și-au accesorizat ținutele cu coronițe din flori.

,,De azi creștin❤️ Un pic straniu, un pic altfel de botez, cu năneii doar pe hârtie și în suflet și sigur, cu dezinfectante lângă icoane…, dar omul e dat să se acomodeze la orice… și viața continuă cu sau fără pandemie. Lia noastră astăzi a primit haina sfântă a botezului 🙏”, a menționat Svetlana Sainsus.
Ulterior, micuța a fost regina unei ședințe foto alături de părinții și frățiorul ei mai mare.

Prietenii familiei au lăsat zeci de comentarii duioase în mediul virtual, Lia a crescut atât de mare și a topit inimile admiratorilor:

,,Doamne, ce frumoși sunteți, vă urmăresc cu drag!”, ,,Să vă crească sănătoasă și fericită fetița. La mulți ani, scumpetelor ❤️”, ,,Felicitări cu Sfântul Botez, Îngerul păzitor să vă ocrotească!🙏”.
   

Primarul orașului Hâncești a fost diagnosticat cu Covid-19
Articolul anterior
Un tânăr moldovean stabilit la Londra a trimis echipamente medicale pentru medicii din țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante