Târg caritabil Save Alexa – ajut-o pe Alexa să primească o șansă la viață!

Alexa este fetița de doar 10 luni, care duce pe umeri o luptă grea cu o boală necruțătoare: amiotrofie spinală de tip 1. Singura șansă ca Alexa să fie salvată este tratamentul ZOLGENSMA, cea mai scumpă injecție din lume, care costă 2,1 milioane de dolari.

separator

Pentru o ajuta sa beneficieze de acest tratament, se va organiza un târg caritabil în data de 16 August, între orele 09:00 – 17:00, în Parcul Valea Morilor.

La târg, veți putea achiziționa haine, accesorii, jucării, electrocasnice și alte lucruri utile și necesare.

În cadrul târgului vor avea loc si activităti pentru copii, pictură pe față, pictură pe maiouri, lectură în aer liber. De asemenea, se vor organiza și tombole, unde veți putea câștiga lucruri minunate!

Toate fondurile obținute în urma vânzărilor, vor fi donate pentru tratamentul micuței Alexa.

Haideți să ne mobilizăm împreună, astfel încât peste putin timp să putem spune “Am ajutat la salvarea Alexei”!

Mai multe despre cazul Alexei puteti găsi pe pagina de Facebook Save Alexa. Pentru a preveni raspandirea virusului Covid-19 si a ii proteja pe cei din jur, masca de protectie este obligatorie!

Din cauza amiotrofiei spinale congenitale, iar fiecare masă este un chin, deoarece le este afectată și deglutiția, copiii fiind hrăniți prin sondă naso-gastrică.

Atrofia musculară spinală este o boală a neuronului motor și o tulburare rară, care afectează neuronii din măduva spinării, adesea și pe cei din trunchiul cerebral, ducând la moartea acestora cu pierdere de masă musculară şi scădere de forţă. Copiii devin imobilizați la pat. Forma congenitală se manifestă în primele șase luni de viață.

Salvarea copilașilor însă, este tratamentul ZOLGENSMA. Fiind un vaccin în valoare de 2.1 milioane de dolari, acesta poate opri evoluția bolii, însă trebuie administrat până la împlinirea vârstei de 2 ani.

Alexandra a fost diagnosticată la o lună de la naștere. Micuța a început tot mai timid să-și miște piciorușele, spune mama ei.

,,Mi-a fugit pamântul de sub picioare… Atâta durere nu am mai simțit vreodată, dar zilele întunecate abia începeau.C red în copilul meu și în bunăvoința oamenilor că mă vor ajuta să îmi salvez fetița! Scopul nostru final, este să beneficiem de ZOLGENSMA, vaccinul de 2.1 milioane de dolari care îi poate stopa evoluția bolii, dar poate fi administrat doar până la vârsta de 2 ani.
Recunosc, e o sumă incredibil de mare, dar de ea depinde viața copilului meu și ca părinte sunt gata sa îndur orice, doar s-o pot ajuta! De aceia, fac apel către toți oamenii buni care vor și pot să ne ajute!”, spune mama Alexandrei.

Dacă nu vei avea posibilitatea să vii la târg, poți dona pentru micuța Alexandra din orice colț al lumii. Împreună vom reuși!

Donații pentru Alexandra

Cont MAIB Moldova (MDL):

Titular: Verginia Vintu

IBAN: MD82AG000000022593150448

Nr. card: 4356960060969612

Cont MAIB Moldova (EUR):

Titular: Stavila Maxim

IBAN: MD35AG000000022593891404

Nr. card: 4356960063241381

Cont BCR Romania (RON):

Titular: Stavila Maxim

IBAN: RO84RNCB0521166007230001

SWIFT: RNCBROBU

Sau prin Paypal, Revolut si prin platformele Caritate.md si GoFundMe:

Paypal: verginiavintu@yahoo.com

Revolut:

Nume: Save Alexa

Tel.: 0040747052082

Caritate.md – donație pentru Alexandra Stăvilă

Gofundme.com – Save Alexa

Situație alarmantă în Spania. Al doilea val de Covid-19 își ia avânt
Articolul anterior
O tânără a murit în timp ce făcea curățenie. A combinat două produse de igienizare, care au produs un gaz letal
Articolul următor
Alte articole interesante