Tânăra mămică Gloria Gorceag a oferit detalii despre naștere: ,,O cezariană neplanificată care mi-a dat planul peste cap”

O mămică fericită cu un prunc sănătos, acesta este finalul celei de-a doua sarcini ce contează cel mai mult în acest moment pentru tânăra interpretă Gloria Gorceag. După ce și-a ținut publicul la curent cu lucruri curioase din toată perioada sarcinii, tânăra mămică a vorbit și despre nașterea celui de-al doilea băiețel al său.

Ca și multe dintre mămici, și-a dorit să nască natural, însă, în cele din urmă, interpreta s-a conformat deciziei medicilor și a născut prin operație cezariană.

La o zi după naștere, artista și prezentatoarea TV a oferit câteva detalii despre evenimentul fericit din familia ei.

Este curios faptul că ambii bebeluși au venit pe lume în același termen de sarcină. ,,39 de săptămâni și o zi (de așteptare, exact ca la prima sarcină, organismul e ceas)”, mărturisește Gloria.

,,22 iunie este ziua pe care și-a ales-o el”.

Oliver, noul membru al familiei, a venit pe lume după 12 ore de travaliu și 4 ore de contracții intense. Emoțiile au fost la înălțime și s-au datorat pe deplin unei intervenții inopinate, iar toate momentele delicate au fost surprinse de către fotograful care a însoțit-o pe tânăra mămică.

,,O cezariană neplanificată (care, da, mi-a dat planul peste cap, dar care nicidecum nu mă face să mă simt mai puțin mamă).

O minune de copil (ăsta-i rezultatul cifrelor de mai sus). Dar poza aceasta nu e despre cifre, ci despre emoții”, mai dezvăluie Gloria, care a ținut să-i mulțumească fotografei Olga Lopatsky pentru amintirile culese.

Gloria Gorceag și Vitalie Catana mai au un fiu, pe nume Leo, în vârstă de 3 anișori.

Accident îngrozitor la Ialoveni. O fetiță de 5 ani a decedat pe loc
Articolul anterior
Cozi uriașe. Moscoviții au luat cu asalt centrele de vaccinare
Articolul următor
Alte articole interesante