Trist. O educatoare din Chișinău, cu o bună reputație, s-a stins din cauza infecției Covid-19

Cadrele didactice și părinții de la grădinița Voinicel din Chișinău sunt profund îndurerați de trecerea în neființă a pedagogului Aurelia Grigoraș, răpusă din cauza Covid-19. Colegii au publicat un mesaj de condolianțe.

,,S-a stins o viață de om, o mama iubitoare, o soție devotată, o colega de excepție, am pierdut o ființă dragă pentru sutele de copii, un pedagog consacrat care a dedicat 40 de ani educatiei tinerei generații, este o pierdere imposibil de realizat.

Vestea că Doamna Aurelia Grigoris a plecat brusc și definitiv din viața lăsând în urmă tristețe și durere, ne-a șocat. Este dificil să exprimam în cuvinte ceea ce simtim…Ne vom aminti mereu de ea, de vocea calda, de privirea blândă, de cumsecădenia rară pe care o purta cu sfințenie…, este o pierdere incredibilă, subita, catastrofală. Colectivul IET nr. 211, împietrit de durere aduce cele mai sincere condoleanțe familiei si rudelor, suntem alaturi cu tot sprijinul si alinarea…Odihna veșnica, Dna Aurelia…Veti fi în sufletele noastre pentru totdeauna…”.

Totodată conducerea instituției a venit cu un apel către părinți să evite să-i aducă în colectivitate pe cei mici dacă cineva din familie prezintă simptome de boală.

,,Stimați părinți, instituția noastră este în doliu, a decedat Doamna Aurelia Grigoris, un educator exemplu pentru tot colectivul, suntem cu toții în șoc, mai avem cadre didactice care se luptă cu virusul, situația din țară cred ca o cunoasteți. Vă oblig să fiți responsabili, nu aduceți copilul la grădiniță dacă cineva din familie prezintă simptome, să-mi fie iertată îndrăzneala. Întotdeauna ne-am gândit la copii, acum e cazul să-mi apar angajații. Reiterez: nu aduceți copilul dacă cineva din familie prezintă simptome, fiți sinceri cu Dumneavoastră, dar și cu noi, păstrați-ne, nu este un mesaj dur, e strigător la cer ce s-a întâmplat, multă sănătate vă doresc și înțelepciune. Mulțumesc”, este mesajul directoarei grădiniței.

Tânăra care seamănă izbitor cu Kim Kardashian. ,,Toți se opresc să facă poze cu mine”
Articolul anterior
Directoarea gimnaziului din Cotul Morii, răpusă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante