Un băiat de doar 9 ani s-a înecat aseară în lacul Ghidighici

Un băiețel de doar 9 ani s-a înecat în lacul de la Ghidighici. Totul s-a întâplat ieri seara, 27 iunie 2021. Potrivit IGSU, băiatul a intrat în apă și nu a mai ieșit. Acesta a mers la scăldat cu familia, însă în lac a intrat singur. La scurt timp apropiații au stabilit că copilul nu este și au alertat Serviciul 112.

La fața locului pentru efectuarea lucrărilor subacvatice a intervenit o echipă de salvatori care a efectuat scufundări în lac. Corpul neînsuflețit al minorului a fost recuperat la distanță de câțiva metri de la mal. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, IGSU îndeamnă repetat oamenii să monitorizeze strict minorii în preajma bazinelor acvatice. Să nu le permită aflarea în apă fără supraveghere, în special în locuri neamenajate și neautorizate.

Conform informației Inspectoratului de la începutul anului 2021, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 36 de persoane, inclusiv 7 minori.

Invazie de șerpi. Un copil din Florești, internat în spital după o mușcătură de șarpe
Articolul anterior
Site-ul de unde moldovenii vaccinați în România vor putea descărca online certificatul verde Covid care facilitează călătoriile în străinătate
Articolul următor
Alte articole interesante