Un băiețel de 1 an, diagnosticat cu cancer. Părinții cer ajutor pentru a-și putea salva copilul

Roman are doar 1 an și 4 luni. E cea mai scumpă comoară a părinților săi. În urmă cu 6 luni, părinții micuțului au observat o umflătură pe corpul acestuia. Ulterior, s-a adeverit un diagnostic grav. Suma necesară pentru tratament se ridică la 46,380 mii euro.

,,Sase luni în urmă am observat o umflătura pe corpul lui Roman, iar medicul ne-a spus să nu ne facem griji și ne-a asigurat că e un simplu lipom. Timpul trecea si umflatura creștea. După o vizita repetata la medic, am aflat că situația e mult mai complicată și că umflatura e posibil sa fie o tumoare, însa parerile medicilor s-au împărțit.

Am plecat peste hotare unde  au facut posibila efectuarea unei examinari mai avansate. Ca urmare, Roman a fost diagnosticat cu o boala grava: rabdomiosarcom alveolar (cancer a țesuturilor moi). Aceasta veste ne-a rupt din realitatea în care trăiam, iar spitalul a devenit a doua casă.

Tratamentul, pe care deja l-am început, este unul costisitor si îndelungat (aproximativ 1 an). Prin urmare, rugam oamenii cu suflet mare sa ne ajute cu cat puteti.  Ne dorim din tot sufletul ca Roman să revina la viața fericită, să crească sănătos și să se bucure de cea mai frumoasă etapa din viata – de copilarie. Suntem recunoscători tututor oamenilor care ne vor ajuta”, este mesajul părinților.

Modalități pentru donație:

Rechizite bancare: Numarul contului (IBAN): MD46VI225912012071606480

Beneficiar: MR ANDREI ANATOLIE MINDRUIDNP: 2003089018232

Banca beneficiarului: BC „Victoriabank” S.A. SWIFT VICBMD2XChisinau, Republica Moldova; Numar card: 4627 6700 0612 8263

Paypal: andreymindru@gmail.com

Caritate.md

Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19
Articolul anterior
Adela Popescu și-a luat bonă filipineză. ,,O doamnă cu experiență”. I-a dat cea mai bună cameră din vilă
Articolul următor
Alte articole interesante