Un băiețel de 3 ani a fost găsit în viață după patru zile de căutări

Un băiețel de 3 ani, dispărut miercuri într-o pădure din apropierea casei sale din Texas, SUA, a fost găsit în viață.

Băiețel de 3 ani, găsit în viață după 4 zile de căutări

Copilul, pe nume Christopher Ramirez, ar fi urmat câinele familiei într-o pădure din apropiere și n-a mai știut să se întoarcă înapoi, scrie observatornews.ro.

Potrivit ABC13, Christopher Ramirez a fost găsit sâmbătă de proprietarul unui teren din apropierea autostrăzii din Grimes, Texas.

Bărbatul a alertat poliția și copilul a fost dus la spital pentru o evaluare. Polițiștii au anunțat ulterior că cel mic a fost găsit sâmbătă, în jurul orei 11.45, și că era deshidratat. Copilul a fost transportat împreună cu mama sa la Spitalul de Copii din Texas.

Mama copilului a spus că și-a luat ochii de la Ramirez pentru câteva minute, în timp ce descărca alimentele din mașină. Apoi și-a dat seama că fiul ei lipsește.

Autoritățile au transmis apoi că un vecin a raportat că l-a văzut pe băiatul de trei ani urmărind un câine pe drum, iar mama a fugit în direcția respectivă, dar nu l-a găsit pe băiat.

Sute de oameni au luat la pas pădurea pentru a-l găsi pe băiatul de trei ani, însă nici urmă de el. Până sâmbătă, când a fost găsit de proprietarul unui teren.

Video! O tânără i-a cucerit pe jurații de la SuperStar
Articolul anterior
670 de noi cazuri și 22 de victime din cauza Covid-19, în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante