Un băiețel de 4 ani care suferă de tumoare, are nevoie urgentă de ajutor!

La doar patru anișori, Igor Radu a fost diagnosticat cu tumoare. Băiețelul suferă enorm din cauza durerilor, părinții săi fiind sfâșiați de necaz. Își doresc să își salveze copilul și apelează la ajutorul oamenilor.

Costurile pentru tratament, chimioterapie și intervenție chirurgicală se ridică la 150.000 USD.

,,Ca oricare părinți ne dorim din tot sufletul ca Igoraș să fie un copil fericit, sănătos și să nu știe ce înseamnă durerea! Vă rugăm să ne ajutați să depășim această suferință”, este mesajul părinților.

Pentru a-l ajuta pe Igor poți dona pe caritate.md.

Acum poți susține lunar, cu doar 2 dolari sau mai mult, o viață de copil, de mamă, de tată, prin abonament lunar aici www.caritate.md/donatie-lunara.html

Interpreta Lidia Isac a devenit mămică pentru a doua oară

Interpreta Lidia Isac a devenit mămică din nou. Aceasta a publicat pe rețelele sociale o imagine cu noul membru al familiei lor. Tânăra mamă a adus pe lume o fetiță, căreia părinți i-au ales numele Daria.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Bine ai venit în familia noastră, Daria. 08.08.22”, a menționat interpreta în descrierea imaginii. 

Lidia Isac este căsătorită cu Dj-ul moldovean Radu Țăruș. Cei doi mai au împreună un fiu pe nume Leon.

Brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE acum și în Moldova

Cu o reputație mondială, produsele Stokke aduc mai multă bucurie, versatilitate și comoditate în familii, întrucât îmbina parentingul tradițional cu cel modern și contribuie la o dezvoltare sănătoasă a copilului.Noul brand Stokke, exclusiv doar în Hyper Farmacia Dita pe de pe Ștefan cel Mare 6 – oferă cărucioare inovative, flexibile, ușoare, compacte și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul, textile, accesorii și produse pentru baie. Copiii au nevoie să simtă conectarea pentru a se simți iubiți și în siguranță!

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica rotunjoară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine în care își etalează mândră sarcina și a dezvăluit cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Antonescu, secretul siluetei de vis! Ce face artista pentru a se  menține în formă la 39 de ani - WOWBiz

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă. „A doua minune din viața mea”

Andreea Antonescu va împlini 40 de ani pe 8 septembrie. Ea este o interpretă și textieră din România care și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică.

La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relaţia cu Andreea Antonescu | DCNews

Fetiță de 12 ani, căutată timp de o lună după ce părinții au vândut-o pentru căsătorie
Articolul anterior
Ultima oră! 180.000 doze de vaccin ajung mâine la Chișinău
Articolul următor