Un băiețel de 6 ani și-a salvat sora mai mică de atacul unui câine. Povestea sa a emoționat publicul și a devenit virală pe internet

Bridger Walker, în vârstă de șase ani, din statul american Wyoming, și-a salvat sora mai mică de un câine care a atacat-o. Mătușa sa a povestit despre actul curajos al băiatului, iar cazul a emoționat puternic internauții.

separator

Totul s-a întâmplat pe 9 iulie. Atunci când a văzut un câine furios alergând spre sora lui, băiețelul a protejat-o cu corpul său. El a fost mușcat de mai multe ori pe față și cap, dar a fost capabil să o apuce pe sora sa de mână și să o ducă într-un loc sigur.

Fotografiile arată că băiețelul a suferit răni grave pe față – buza ruptă, obrazul stâng și ochiul stâng lezat. Chirurgul plastic a pus aproximativ 90 de cusături pe rană. Acum, potrivit femeii, copilul este deja acasă, se simte bine, dar încă nu poate zâmbi larg.

Autorul postării a mai menționat că familia lor nu ține râvnă împotriva proprietarilor câinelui. Potrivit lor, sunt „oameni minunați” care au fost întotdeauna amabili.

Postarea lui Nikki Walker a adunat peste un milion de aprecieri și peste 30.000 de comentarii. Mulți utilizatori au început să ofere asistență financiară familiei băiatului, dar mătușa sa i-a rugat pe toți cei care sunt dispuși să ajute să doneze acești bani unor organizații de caritate.

Încă o țară impune restricții de călătorie cetățenilor români
Articolul anterior
MAEIE oferă informații actualizate privind accesul cetățenilor moldoveni pe teritoriul altor state
Articolul următor
Alte articole interesante