Un băiețel de 7 ani a înotat timp de o oră pentru a-și salva tatăl și surioara, aflați în pericol de înec

Un băiețel de 7 ani s-a transformat într-un mic supererou al comunității, după ce s-a străduit din toate puterile să-și salveze tatăl și surioara.

Micuțul Chase se afla alături de tatăl său, Steven Poust, și surioara lui, Abigail, în vârstă de 4 ani, în largul unui râu din Florida. Cazul a avut loc luna trecută. Tatăl copiilor ancorase barca pe râu, pentru a-și lăsa copiii să înoate în apropiere.

La un moment dat, fetița de 4 ani, care purta vestă de salvare, a fost luată de curenții apei, iar bărbatul a sărit în apă pentru a o salva. Rămas singur în barcă și privind cum tatăl și sora lui sunt în pericol, micuțul Chase a fost nevoit să acționeze într-un mod deloc ușor pentru un copil de vârsta lui.

Băiețelul de 7 ani a înotat spre țărm timp de o oră pentru a cere ajutor.

„I-am spus că îl iubesc pentru că nu știam cum se va încheia toată situația. Am încercat să rămân alături de amândoi”, a declarat tatăl celor doi copii, potrivit CNN.

Copilul a mărturisit ulterior jurnaliștilor că a înotat pe spate, apoi „câinește” pentru a nu obosi prea repede. Când a ajuns la țărm a fugit către cea mai apropiată casă pentru a cere ajutor.

În tot acest timp, tatăl și sora lui se îndepartaseră de barca lor la o distanță de aproximativ 3 kilometri. Din fericire, Salvatorii din cadrul Departamentul de Pompieri din Jacksonvile au reușit să-i recupereze pe cei doi, în viață.

Micuțul Chase s-a dovedit a fi un mic erou al comunității, dar mai ales, al familiei sale, mulțumită gestului său eroic.

sursa

Căștigă peste 2,5 milioane de euro pe an din postările de pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă tânăra și cum a ajuns atât de faimoasă
Articolul anterior
Regulile stricte impuse de Albert Einstein primei sale soții, Mileva Maric
Articolul următor
Alte articole interesante