Un băiețel de 9 ani a fost operat de urgență după o provocare pe TikTok. Avertismentul medicilor pentru părinți

Un băiat de nouă ani a ajuns la urgență după ce a înghițit magneți mici, ca parte a unei provocări pe TikTok. Jack McGeoch a fost dus la spital după ce a acuzat dureri abdominale severe și vărsături, în timp ce se afla în casa familiei sale din Borestone, Stirlin, transmite observatornews.ro.

Băieţel de 9 ani, cât pe ce să moară la provocarea cu magneți pe TikTok

Mama sa, Carolann, a declarat că o ecografie a constatat că ”ceva îi bloca intestinul”, iar Jack a recunoscut mai târziu că a înghițit magneți. Copilul a trebuit să fie internat la Spitalul pentru Copii din Glasgow, miercuri, și până joi dimineață avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

Femeii s-a spus că fiul ei ar putea muri din cauza efectului devastator al magneților care se unesc prin peretele intestinal. ,,Mi s-a explicat că daunele pe care le pot provoca acești magneți ar putea fi atât de extreme încât s-ar putea să nu supravieţuiască. 

Printre lacrimi, a trebuit să semnez acordul pentru operație și să recunosc că ”s-ar putea întâmpla orice”. Jack a înghițit mici bile Magneto ca parte a unei provocări pe TikTok’. Nu se știe care a fost provocarea, dar în prezent există o serie de videoclipuri care arată adolescenții cum își pun magneţii în gură pentru a crea iluzia de piercing-uri în limbă și buze.

În timpul unei operații de patru ore, apendicele copilului ”amuzant, plin de viață, sănătos”, intestinul subțire și 30 cm din intestinul gros au fost îndepărtați”, a relatat părintele/

La cinci zile de la intervenția chirurgicală, Jack trăieşte în continuare exclusiv cu lichide şi nu poate merge fără ajutor, conform Daily Mail.

Părinţii vor ca magneţii să fie interzişi pentru a nu pune în pericol şi mai multe vieţi

Chirurgii trag cu dinții pentru ca acești magneți să fie interzişi pentru daunele pe care le pot cauza.

”Jack este norocos că este în viață, dar dacă experiența sa îi poate împiedica pe alți copii să suporte același lucru, atunci voi face tot ce pot.

Există videoclipuri pe rețelele de socializare care încurajează copiii să facă trucuri de genul, dar ceea ce videoclipurile nu menționează este că, în cele din urmă, acești magneți mici ar putea ucide. Viața lui Jack s-a schimbat pentru totdeauna, să-i oprim pe ceilalți să nu păţească la fel”.

„Tarzan” din Vietnam a murit de cancer la 8 ani după ce a revenit în civilizație
Articolul anterior
Franța a ucis un important lider al Statului Islamic din Africa
Articolul următor
Alte articole interesante