Un băiețel de 9 ani a fost operat de urgență după o provocare pe TikTok. Avertismentul medicilor pentru părinți

Un băiat de nouă ani a ajuns la urgență după ce a înghițit magneți mici, ca parte a unei provocări pe TikTok. Jack McGeoch a fost dus la spital după ce a acuzat dureri abdominale severe și vărsături, în timp ce se afla în casa familiei sale din Borestone, Stirlin, transmite observatornews.ro.

Băieţel de 9 ani, cât pe ce să moară la provocarea cu magneți pe TikTok

Mama sa, Carolann, a declarat că o ecografie a constatat că ”ceva îi bloca intestinul”, iar Jack a recunoscut mai târziu că a înghițit magneți. Copilul a trebuit să fie internat la Spitalul pentru Copii din Glasgow, miercuri, și până joi dimineață avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

Femeii s-a spus că fiul ei ar putea muri din cauza efectului devastator al magneților care se unesc prin peretele intestinal. ,,Mi s-a explicat că daunele pe care le pot provoca acești magneți ar putea fi atât de extreme încât s-ar putea să nu supravieţuiască. 

Printre lacrimi, a trebuit să semnez acordul pentru operație și să recunosc că ”s-ar putea întâmpla orice”. Jack a înghițit mici bile Magneto ca parte a unei provocări pe TikTok’. Nu se știe care a fost provocarea, dar în prezent există o serie de videoclipuri care arată adolescenții cum își pun magneţii în gură pentru a crea iluzia de piercing-uri în limbă și buze.

În timpul unei operații de patru ore, apendicele copilului ”amuzant, plin de viață, sănătos”, intestinul subțire și 30 cm din intestinul gros au fost îndepărtați”, a relatat părintele/

La cinci zile de la intervenția chirurgicală, Jack trăieşte în continuare exclusiv cu lichide şi nu poate merge fără ajutor, conform Daily Mail.

Părinţii vor ca magneţii să fie interzişi pentru a nu pune în pericol şi mai multe vieţi

Chirurgii trag cu dinții pentru ca acești magneți să fie interzişi pentru daunele pe care le pot cauza.

”Jack este norocos că este în viață, dar dacă experiența sa îi poate împiedica pe alți copii să suporte același lucru, atunci voi face tot ce pot.

Există videoclipuri pe rețelele de socializare care încurajează copiii să facă trucuri de genul, dar ceea ce videoclipurile nu menționează este că, în cele din urmă, acești magneți mici ar putea ucide. Viața lui Jack s-a schimbat pentru totdeauna, să-i oprim pe ceilalți să nu păţească la fel”.

Doina Sulac a născut un băiețel: ,,Am o fată și un băiat, Domnul m-a binecuvântat”

Doina Sulac a devenit mămică a doua oară! Artista a adus pe lume un băiețel sănătos.

Doina a făcut anunțul în această seară, 25 martie. Micuțul a venit pe lume la Institutul Mamei și Copilului.

Mămica fericită a publicat un mesaj duios pe pagina sa de facebook:

,,Am adus pe lume un băiețel!!! Sincere mulțumiri Institutului Mamei și Copilului din Capitală, pentru profesionalizm, în special Dlui director Sergiu Gladun care mi-a asistat nașterea prin cezariana. Recomand tuturor mamelor însarcinate să nască la acest spital public care dispune de condiții excelente, reparat și modernizat la cel mai înalt nivel de Guvernul României. Mulțumim, dragă Românie, pentru ajutorul acordat Moldovei. Am o fată și un băiat, Domnul m-a binecuvântat!!! 🙏❤️”, a menționat Doina Sulac.

În aceeași postare, artista a împărtășit cateva imagini în care își ține comoara la piept, dar și un filmuleț din sala de operație.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi stând în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

Doina Sulac mai are o fiică, pe nume Nicoleta, în vârstă de 17 ani.

În toamna anului 2022, artista s-a căsătorit cu iubitul ei, Isidor Tănase.

Felicitări părinților, multă sănătate familiei!

O femeie a născut într-un magazin din Piatra Neamț. Susține că nu știa că e însărcinată

O femeie în vârstă de 40 de ani a născut în toaleta unui magazin alimentar din Piatra Neamț, vineri, 24 martie.

Aceasta le-a spus cadrelor medicale ajunse la fața locului că nu știa că este însărcinată, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ.

„Sarcina nu era luată în evidenţă. Pacienta susţine că nu ştia că este însărcinată. A născut în toaleta „Cherhana Precista” un băiețel de aproximativ 3 kilograme”, au declarat reprezentanţi ai SAJ Neamţ, conform Agerpres.

Pacienta şi nou-născutul au fost preluaţi de un echipaj şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, secţia Obstetrică-Ginecologie.

Interpreta Luciana Spînu a născut: ,,O dată semnificativă și puternica emoțional pentru mine”

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară. Ieri, 23 martie, ea a adus pe lume un băiețel sănătos. Soția regretatului muzician Dorin Ieșeanu a făcut anunțul astăzi, pe pagina sa de socializare, mărturisind că micuțul a venit pe lume ,,într-o dată semnificativă și puternică emoțional” pentru ea.

Tânăra interpretă Luciana Spînu a dezvăluit detalii despre relația cu  actualul său partener de viață | Unica.md

,,E minunat cum ne poate uimi Universul!
❤️❤️❤️ 23.03.23 ❤️❤️❤️
A venit pe lume copilașul nostru minune.
Mult mai devreme decât ne-am așteptat, însă a ales o dată semnificativă și puternică emoțional pentru mine. Nu o să intru în detalii pentru că cine trebuie înțelege despre ce vorbesc.
Va îmbrățișez pe toți cei cu inima curată și sinceră și vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături în cele mai grele, dar și în cele mai deosebite momente din viața noastră.
,, Câinii latră, ursul merge”, iar îngerul nostru de sus ne este mereu protector!
Apropo, nu uitați că omul dă ce are-n suflet!
Nu uitați să fiți buni și să trăiți fiecare clipa, pentru că nu știm niciodată ce surprize ne pregătește viata. Mulțumesc celor ce își fac griji pentru noi… suntem bine…”, a dezvăluit interpreta, pe Instagram.

În urmă cu doi ani, pe 24 martie 2021, Luciana Spînu a rămas singură, cu un copil de doar câțiva anișori. Soțul interpretei, muzicianul Dorin Ieșeanu, s-a stins la doar 33 de ani, în urma complicațiilor cauzate de Covid-19.

După o durere imensă, interpreta și-a dat o nouă șansă pentru ea și fiul ei, Stelian. Mai jos, video emoționant publicat de tânăra mămică:

„Tarzan” din Vietnam a murit de cancer la 8 ani după ce a revenit în civilizație
Articolul anterior
Franța a ucis un important lider al Statului Islamic din Africa
Articolul următor