Un bebeluș a fost găsit într-un rucsac, atârnând de un gard

Micuțul abandonat a fost preluat de serviciile de la protecția copilului şi internat în spital pentru verificări medicale. Din primele informații, bebeluşul era uşor deshidratat, dar în stare perfect sănătoasă.

Descoperirea incredibilă a fost făcută la Norala, în provincia Cotabato de Sud, Filipine, în data de 29 iunie.

Mary Kris Dela Cruz a spus că muncitorii unchiului ei au auzit strigătele slăbite ale copilaşului. Mergând după zgomot, aceştia au găsit rucsacul albastru în care fusese abandonat copilul, atârnat de gardul din afara casei lor.

“Era dimineața devreme când am auzit copilul plângând. A fost ciudat pentru că noi nu aveam copil în casă. Am căutat de unde venea sunetul şi ne-a condus la poarta din față. Ceva se mişca în rucsac; era copilul”, a povestit Mary Dela Cruz.

„Copilul va rămâne în grija noastră chiar și după ce părinții vor fi găsiți. Vrem doar să reamintim tuturor că părinții care nu se pot descurca ar putea să ne ceară întotdeauna ajutor dacă nu știu ce să le facă copiilor lor în loc să-i lase și să-i abandoneze”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Asistență Socială și Dezvoltare.

Nu este prima dată când un bebeluş este găsit într-o pungă atârnată de un gard, în Filipine. În 2018, localnicii au fost șocați când au găsit un nou-născut abandonat într-o pungă de plastic, agățată de un stâlp. Un gunoier a făcut descoperirea după ce a auzit plânsetele disperate ale micuțului.

În cele din urmă anchetatorii au găsit-o şi pe mamă, o adolescentă. În sacul de plastic se afla o uniformă școlară pentru fete, purtată de școlari cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, o bluză și o pereche de pantaloni scurți plini de sânge. Copilul a fost plasat în grija serviciilor sociale din localitate.

sursa: www.antena3.ro

Brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE acum și în Moldova

Cu o reputație mondială, produsele Stokke aduc mai multă bucurie, versatilitate și comoditate în familii, întrucât îmbina parentingul tradițional cu cel modern și contribuie la o dezvoltare sănătoasă a copilului.Noul brand Stokke, exclusiv doar în Hyper Farmacia Dita pe de pe Ștefan cel Mare 6 – oferă cărucioare inovative, flexibile, ușoare, compacte și stilate, mobilier de cea mai bună calitate pentru camera copilului, scaune de masă eficiente, versatile, concepute inteligent să crească o dată cu copilul, textile, accesorii și produse pentru baie. Copiii au nevoie să simtă conectarea pentru a se simți iubiți și în siguranță!

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica rotunjoară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine în care își etalează mândră sarcina și a dezvăluit cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Antonescu, secretul siluetei de vis! Ce face artista pentru a se  menține în formă la 39 de ani - WOWBiz

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă. „A doua minune din viața mea”

Andreea Antonescu va împlini 40 de ani pe 8 septembrie. Ea este o interpretă și textieră din România care și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică.

La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relaţia cu Andreea Antonescu | DCNews

Ce familie frumoasă! Actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor: ,,Dragomir înseamnă dragoste și pace”

În familia actorilor Olesea Sveclă și Anatol Durbală a fost ieri sărbătoare. Acum trei ani, cuplul și-a întâmpinat pe lume fiul, părinții au marcat evenimentul printr-o ședință foto care le-a creat emoții și amintiri prețioase. După ce au distribuit câteva poze pe conturile de socializare, mesajele de apreciere au început să vină necontenit. Părinții fericiți reușesc de fiecare dată să cucerească inimile internauților cu familia lor adorabilă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior

Anatol Durbală, tată mândru de fată și băiat, a publicat un mesaj în care emoțiile i se citesc printre rânduri și cuvinte:

,,Prieteni, vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați trimis un gând bun în direcția noastră astăzi! Mulțumim pentru urări la adresa băiatului nostru Dragomir, care a împlinit astăzi tocmai 3 ani. Vârstă de luat în seamă deja, nu?… 🙂DRAGOMIR înseamnă: DRAGOSTE și PACE! Vă dorim, așijderea, dragoste și pace, sănătate și belșug, noroc și succes.

Să trăiască sănătoși și Fericiți toți copiii!”, a transmis Anatol Durbală.

Actorul i-a mulțumit fotografului Lidia Donici pentru momentele memorabile. ,,Este incredibil câtă inimă și suflet se poate unge pe o fotografie! Sunteți un om minunat! Vă mulțumim mult pentru aceste fotografii superbe, pentru timpul și nervii pierduți cu noi azi, pentru delicatețea și cumsecădenia să nu “arătați” asta”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi interior
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, mâncare şi interior

Prietenii virtuali au transmis familiei numeroase mesaje cu urări și gânduri bune!

Peste 2.500 de oameni ar fi primit apă de mare în loc de vaccin anti-Covid
Articolul anterior
Tot mai mulți copii din Moldova sunt luați spre adopție de moldovenii plecați peste hotare
Articolul următor