Un bebeluș și instructorul său fac senzație pe Internet. Video viral

Un bebeluș și instructorul său de înot s-au împrietenit foarte mult, iar un video cu ei doi interacționând este viral pe TikTok. Băiețel, acum în vârstă de zece luni, ia lecții de înot de grup încă de când avea trei luni.

Bebelușul a creat o legătură specială cu unul dintre instructorii de înot, Carlson Rogers, și de atunci face lecții private o dată pe săptămână cu el, conform Good morning America.

“Fiind un copil născut în pandemie cunoaște puțini oameni. Îi știe pe bunici, membrii apropiați ai familiei și mai este Carlson. Carlson face parte din familia noastră”, a spus Martorana. Femeia a explica că instructorul de înot este foarte bun și că are foarte mare răbdare cu bebelușul și nu îl forțează atunci când cel mic nu se simte pregătit de lecție.

Un astfel de moment a fost înregistrat de mama copilului și postat pe TikTok, unde face senzație.

@dash.of.deliciousness

Some days call for swimming, while others call for snuggling with our swim instructor 💙 ##babylove ##friendshipgoals ##fyp ##foryou ##innocent ##swimming ##swimmingpool ##swimmingbaby ##swimminglessons ##todayshow ##goodmorningamerica ##foryoubaby ##friendsforever ##youvegotafriendinme ##priceless @Saf-T-Swim @TODAY Show @TODAY with Hoda & Jenna @Ellen

♬ YOU’VE GOT A FRIEND IN ME – CHRISTINA PERRI

sursa

Gest disperat! Doi bărbați au fost găsiți spânzurați, la Ungheni și Comrat
Articolul anterior
Ce sumă încasează Cleopatra Stratan pentru un concert! Artista ar câștiga cât tatăl și soțul la un loc
Articolul următor
Alte articole interesante