Un copil a suferit arsuri pe față și gât după ce părinții au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină

Un copil de 7 ani a fost dus de urgență la spital, cu arsuri de gradele 1 și 2 pe față și gât, după ce a fost cuprins de flăcări, în timp ce părinții încercau să aprindă focul în sobă. Nenorocirea s-a petrecut în județul Mureș din România. În casă se aflau și alți copii, însă aceștia sunt în afara oricărui pericol. Patru adulți au suferit și ei arsuri.

Totul s-a petrecut joi dimineață. Pentru a face căldură în casă, părinții au încercat să aprindă focul în sobă și au turnat o cantitate mare de benzină. Din cauza lichidului inflamabil imediat s-a produs o flacără mare care s-a extins imediat și a cuprins hainele băiețelului. Copilul în vârstă de numai 7 ani se află chiar lângă sobă și în doar câteva secunde a luat foc.

În toată învălmășeala, flăcările au cuprins și părinții care au sărit să îl stingă. Vecinii au auzit strigătele de ajutor și au sunat rapid la 112.

Băiețelul de 7 ani a fost dus de urgență la spital, cu arsuri pe față și gât. Medicii l-au preluat de urgență, iar în aceste momente fac tot posibilul să îl stabilizeze. Arsuri au suferit și părinții, însă nu au avut nevoie de spitalizare.

Pentru a evita adevărate tragedii, pompierii trag un semnal de alarmă și spun că este interzis ca focul să fie aprins cu benzină sau motorină.

sursa

Până la ce vârstă cresc sânii? Răspunsul pe care îl caută multe femei
Articolul anterior
O femeie a devenit mamă-surogat pentru bebelușul fiicei sale. Băiețelul urmează să se nască în luna ianuarie
Articolul următor
Alte articole interesante