Un copil de 1 an a murit după ce s-a înecat cu un balon

Un copil de 1 an și 4 luni din Suceava a murit după ce s-a înecat cu un balon, părinții disperați nereușind să-i scoată decât o bucată, în timp ce capătul acestuia a rămas blocat în gâtul micuțului.

Tragedia a avut loc în localitatea suceveană Hănțești, unde copilul a înghițit din greșeală un balon, scrie Obiectiv de Suceava.

Părinții au încercat să-i scoată baloul, dar acesta s-a rupt, iar capătul a rămas blocat în gâtul micuțului.

Îngroziți, părinții au fugit cu copilul la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Micuțul a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, iar după ce a fost stabilizat s-a luat decizia transferului către Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași.

A murit în ambulanță, în drum spre spitalul din Iași

Din nefericire, inima copilului nu a rezistat în timpul transportului și el a suferit al doilea stop cardio-respirator, iar în ciuda repetatelor manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Părinții au povestit medicilor că totul s-a întâmplat în timp copilul se juca cu frații săi mai mari. Mama, însărcinată în luna a opta, nu era în cameră cu micuții, iar tatăl a povestit că trebăluia prin curte.

Semnul zodiacal care îți va oferi cea mai bună partidă de amor
Articolul anterior
Percheziții la Piața Centrală. Șase persoane, reținute pentru contrabandă cu țigări și alcool
Articolul următor
Alte articole interesante