Un copil de 1 an și trei luni, lăsat singur acasă de către mama sa. Micuțul era să cadă de la geam

Un băiețel de 1 an și 3 luni din Râbnița, a fost salvat, după ce un trecător a alertat poliția precum că acesta stă rezemat de plasa de țânțari de la geamul apartamentului și plânge.

separator

Oamenii legii au fost alertați luni, la ora 14:45, de către un trecător, care a raportat la centrul de apel al departamentului de poliție Râbnița că la fereastra unui bloc situat pe strada Boris Glavan, este un copil care riscă să cadă de la etajul doi, transmite unimedia.info.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție, care a văzut copilul la geamul deschis al unui apartament de la etajul 2, sprijinindu-se de o plasă de țânțari și plângând.

Polițiștii le-au cerut vecinilor să întindă o pătură sub fereastră în cazul în care copilul ar putea cădea, iar ei s-au dus în apartament. Din spatele ușii încuiate, s-a auzit un lătrat de câine și plânset de copil. Aceștia au forțat ușa de la intrare, au îndepărtat câinele de luptă, au luat copilul în brațe și l-au liniștit.

La fața locului au fost chemați angajații autorităţii pentru protecţia copilului. S-a dovedit că mama copilului a plecat de acasă, îngrijea prost de fiul ei, care locuia cu ea într-un apartament în condiții antisanitare. Vecinii au declarat poliției că băiețelul are un an și trei luni și adesea rămâne singur.

Minorul a fost internat în secția pentru copii a spitalului din Râbnița, iar cazul este cercetat de poliție.

Explozie în sectorul Botanica. Un bărbat a decedat, iar alte două persoane au fost rănite
Articolul anterior
Studiu: copiii se infectează rar cu noul coronavirus și de cele mai multe ori sunt asimptomatici
Articolul următor
Alte articole interesante