Un copil de 10 ani a murit electrocutat în casă. Tatăl era la serviciu, iar mama plecată să rezolve probleme personale

Un copil din Mirşid, România, a decedat, vineri, după ce s-a electrocutat în locuinţă, în timp ce se juca. În acel moment, părinţii erau plecaţi de acasă, informează Agerpres. Incidentul tragic a avut loc, deși părinții au considerat că băiețelul are 10 ani și poate rămâne singur acasă fără să i se întâmple vreo nenorocire.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuinţă, împreună cu fraţii lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a rezolva ceva probleme personale. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre fraţi”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, cadrele medicale prezente la faţa locului au constatat decesul, în acest caz fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Oamenii legii stabilesc circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Meghan Marklea avut o nouă apariţie spectaculoasă, în grădina casei din Montecito
Articolul anterior
Ce glumă a făcut Regina Elisabeta, la primul discurs după moartea soțului ei, Prințul Philip
Articolul următor
Alte articole interesante