Un copil de 2 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuit. Care este starea micuțului

Un copil de 2 ani a căzut de la geamul apartamentului, amplasat la etajul 4 al unui bloc de locuit din orașul Soroca. Băiețelul în vârstă de 2 ani a fost transportat la Spitalul Raional Soroca.

separator

„IP Soroca a fost sisizat de o persoană anonimă la ora 18:13 precum că pe o stradă din municipiul Soroca, de la etajul 4 a căzut un copil cu vârsta de aproximativ 2 ani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că mama, în vârstă de 35 de ani, se afla la domiciliu, împreună cu cei 3 copii minori. În jurul orei 18:00, în timp ce se afla la bucătărie cu copilul mai mic, băiatul mijlociu în vârstă de 2 ani fiind în una din camere, a urcat pe scaun după care pe pervazul geamului care era întredeschis, a împins plasa de protecție și din neatenție a căzut jos”, a precizat Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Soroca, pentru stiri.md.

Potrivit medicilor, micuțul nu s-a ales cu fracturi.

„Băiețelul a suferit o ghemotomă neînsemnată în regiunea capului. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a mai spus ofițerul de presă.

Doi copii, internați în spital cu intoxicație
Articolul anterior
Autoritățile din Rusia au distrus 20 de tone de prune moldovenești
Articolul următor
Alte articole interesante