Un copil de 2 ani și-a ucis mama cu un glonț în cap. Tatăl este acuzat că a lăsat arma la îndemâna copilului

Un copil în vârstă de doi ani şi-a ucis mama, care asista la o reuniune pe Zoom, prin împuşcare cu un glonţ în cap, iar tatăl copilului a fost arestat, în Florida, sub acuzaţia că şi-a lăsat arma la îndemâna copilului.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, acuzat de omor prin neglijenţă şi de faptul să nu şi-a depozitat în în mod securizat arma de foc, a fost plasat în detenţie, au anunţat poliţia şi un procuror.

Cu arma sa – pe care a pus-o încărcată şi fără siguranţa trasă într-un rucsac Paw Patrol, o serie televizată pentru copii – a ucis-o copilul pe Shamaya Lynn acasă, la 11 august, cu un singur glonţ, în timp ce tânăra, în vârstă de 21 de ani, se afla într-o reuniune pe Zoom, scrie news.ro.

„Una dintre fete a leşinat, sângera. Camera sa este pornită, bebeluşul plânge în fundul camerei”, a declarat una dintre colegele lui Shamaya Lynn operatorului de servicii de securitate, potrivit unei înregistrări a apelului telefonic, făcută publică de către poliţie şi transcrisă de către ziarul Orlando Sentinel.

Veondre Avery, care nu era prezent în timpul acestui accident, a contactat, la rândul său, securtatea, la întoarcerea acasă, rugându-i pe agenţi „să se grăbească”, potrivit Orlando Sentinel.

Agenţi de poliţie trimişi la faţa locului au descoperit atunci că Veondre Avery încerca să-şi reanimeze soţia în apartamentul din Altamonte Springs, un oraş situat la nord de Orlando, în Florida.

Însă moartea a fost pronunţată la scurt timp după aceea de către ambulanţieri.

Data procesului nu a fost încă stabilită, precizează într-un comunicat procurorul Dan Faggard.

O tânără a dispărut fără urmă. Poliția cere ajutorul cetățenilor
Articolul anterior
România a început primul transfer în Ungaria al pacienților cu Covid în stare gravă
Articolul următor
Alte articole interesante