Un copil din Comrat a fost forțat să bea alcool, după care a fost lăsat singur în pădure

Caz șocant în raionul Comrat. Un grup de adolescenți i-au impus unui copil de 8 ani să consume alcool și l-au lăsat în pădure. Totul a avut loc acum câteva zile.

Tinerii s-ar fi dus la un picnic în pădure. Cu ei ar fi mers și un băiețel de opt ani. Când așa-numiții lui prieteni i-ar fi propus să consume alcool, el ar fi refuzat, ceea ce i-a nemulțumit pe adolescenți.

Băieții, care erau mai mari și mai puternici fizic decât victima, l-au ținut cu forța pe micuț și l-au impus să bea cu de-a sila. Copilul a căzut la pământ, fără cunoștință.

Crezând că l-au omorât, adolescenții s-au speriat și au fugit de la locul faptei. Din fericire, micuțul a fost observat de un trecător, care a chemat ambulanța la fața locului. Copilul a fost dus la spitalul raional Comrat, cu o intoxicație gravă. În sângele lui a fost depistată o cantitate mare de alcool.

„Copilul a fost diagnosticat cu intoxicație cu alcool de gravitate medie. Pentru organismul unui copil este un stres foarte mare. Medicii i-au acordat ajutorul medical copilului în prezența părinților, i-au administrat picurători, iar starea lui s-a stabilizat. Apoi, copilul a fost lăsat să meargă acasă”, a declarat directorul Spitalului din Comrat, Nina Railean.

Poliția a pornit o anchetă pe caz, iar adolescenții care au procedat astfel cu băiatul de 8 ani vor fi trași la răspundere.

sursa: www.sputnik.md

Societatea civilă din România solicită Guvernului român includerea tuturor cetăţenilor moldoveni în programul românesc de vaccinare
Articolul anterior
Vicepreședintele raionului Sângerei riscă să rămână fără vedere
Articolul următor
Alte articole interesante