Un copil de doi ani a rămas blocat în mașina încinsă de soare

Sub un soare dogoritor, un copil de doi ani din Statele Unite a rămas blocat în maşină. Polițiștii au intervenit contracronometru, pentru că starea de sănătate a micuţului, nevoit să suporte o căldură înăbuşitoare, se înrăutăţea văzând cu ochii.

Întreaga operaţiune a fost filmată. Cei doi polițiști chemați la fața locului au spart unul dintre geamurile mașinii în care se afla băiatul, dar tot nu au reușit să deblocheze portierele. 

Şi cum fiecare secundă care trecea ar fi putut să facă diferenţa între viaţă şi moarte, unul dintre agenți s-a strecurat în vehicul pentru a-l recupera pe micuţ, care suferea din cauza căldurii insuportabile din autoturism.

Copilul a rămas blocat în maşină după ce mama lui, care tocmai se întorsese de la cumpărături, a scos o parte dintre sacoșele cu alimente din vehicul și a închis din greșeală portiera, cheia fiind înăuntru. Disperată, femeia a cerut ajutorul salvatorilor.

De la începutul anului şi până acum, în Statele Unite, şapte copii au murit din cauza căldurii, după ce au rămas închiși în mașini.

sursa

O ploaie torențială a provocat inundații de proporții la Londra
Articolul anterior
Universitatea de Stat din Moldova va inaugura un muzeu în memoria scriitorului Nicolae Dabija
Articolul următor
Alte articole interesante