Un copil, internat în secția reanimare, a fugit de la Institutul Mamei și Copilului

Un băiat în vârstă de 14 ani care era internat la Institutul Mamei și Copilului (IMc) a fugit din secția de reanimare în această dimineață.

Cazul a avut loc în jurul orelor 04.00-05.00. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, pentru ZdG.md

Potrivit reprezentanților IMC, minorul era internat în secția de reanimare pediatrică.

„Este vorba de un pacient în vârstă de 14 ani. Era internat în secția de reanimare pediatrică. În ultima zi, starea acestuia era mai bună și urma să fie transferat la secția obișnuită. Acesta a fugit în jurul orelor 04.00-05.00 dimineața. A fost alertată imediat poliția. Din câte se cunoște la moment, minorul nu este la prima abatere de acest gen“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IMC.

Contactați de ZdG, reprezentanții Inspectoratului General de Poliție, ne-au comunicat că minorul este originar din raionul Orhei, iar până la moment nu a fost stabilit locul aflării acestuia. Totodată, a mai fost comunicat că băiatul este crescut doar de mama sa, tatăl fiind decedat.

„Informația a fost inregistată la serviciul specializat 112, astăzi dimineața la ora 5.55, precum că minorul în vârsta de 14 ani, a părăsit instituția medicală, fără a informa pe nimeni din personalul medical. Acesta este de origine din r-nul Orhei, până la moment nu a fost stabilit locul aflării acestuia. Minorul nu este la prima abatere, anterior mai având astfel de tentative”, ne-au comunicat reprezentanții IGP.

Încă 26 cazuri de deces, provocate de Covid-19
Articolul anterior
Cine este prima persoană care a fost vaccinată anti-Covid în SUA?
Articolul următor
Alte articole interesante