Un tată s-a îmbrăcat „ca o mamă” pentru serbarea de la grădiniță a fetiței sale. Află care a fost motivul

Daniel este văduv și o crește singur pe Luna, fiica sa în vârstă de cinci ani. În anul 2016, mama Lunei a pierdut lupta cu boala lupus eritematos, o afecțiune sistemică autoimună gravă.

separator
Întreaga familie a fost devastată de moartea tinerei mame, scrie eva.ro.

Daniel și Luna au găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă durerea lor nu va dispărea niciodată. Cei doi au făcut un gest prin care i-au adus un omagiu Stellei și tuturor mamelor.

„Am promis că voi fi cel mai bun tată din lume și sunt. Nu pot decât să-ți mulțumesc ție pentru cei mai frumoși opt ani din viața mea. Te voi iubi întotdeauna”, a scris bărbatul într-o postare de adio dedicată soției sale.

Bărbatul și-a asumat și respectat responsabilitatea de a-i oferi fiicei sale toată dragostea și puterea necesare pentru a trece peste pierderea mamei sale atât de devreme. Daniel și fiica sa au devenit de nedespărțit, tatăl singur străduindu-se să-i ofere cât mai multe experiențe și amintiri fetiței sale.

În 2019, Luna a avut o idee mai puțin obișnuită. Și-a rugat tatăl să se transforme într-o mămică pentru o zi pentru a participa la serbarea de Ziua Mamei organizată la școală.

La început, tatăl său nu a fost convins că este o idee prea bună. I-a sugerat micuței să meargă împreună cu o bunică sau o mătușă. Însă Luna a insistat să meargă cu tatăl ei și l-a convins în cele din urmă că este cel mai bun candidat pentru a o însoți la petrecere.

Astfel că Daniel Correa s-a transformat într-o mamică pentru o zi ca să celebreze Ziua Mamei alături de fiica sa.

„Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei pentru o zi. Mi-a zis să-mi vopsesc barba roz și să port o perucă blondă”, a scris pe Instagram bărbatul în vârstă de 33 de ani. Acesta a reușit să respecte cu exactitate dorința fiicei sale.

Bărbatul a distribuit o postare pe Instagram și i-a rugat pe oameni ca înainte să judece, să-i asculte povestea. Acesta a înregistrat un filmuleț împreună cu fiica sa, în care fetița spune că este alături de „mama ei”, la școală.

„Aș vrea să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem peste asta cu tristețe. Sunteți de acord? Luna, te iubesc! E de neprețuit zâmbetul de pe chipul tău atunci când m-ai văzut îmbrăcat ca o ‘mamă’”, a spus Daniel.   

Taxă aprobată. Cât va trebui să scoți din buzunar pentru a folosi o toaletă publică, în parcurile din Capitală
Articolul anterior
În acest moment, 62 de țări raportează cazuri de Covid-19. Iată care sunt acestea: numărul de îmbolnăviri
Articolul următor
Alte articole interesante