Ungheni: Un copil de 2 ani s-a înecat în grădina inundată a gospodăriei

Ieri, 6 iulie, în Serviciul de Gardă al IP Ungheni a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din raion a fost depistat un copil în vârstă de 2 ani fără semne de viață. Micuțul a decedat după ce s-a înecat în grădina din curtea casei în care locuia.

separator

La fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală, unde s-a stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, aflându-se la domiciliu cu fiul său, în vârstă de 2 ani, se ocupa de treburile casnice în timp ce copilul se juca prin gospodărie.

Potrivit Poliției, micuțul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Când a revenit, femeia nu a observat copilul în ogradă și a început să îl caute. Din cauza creșterii nivelul apei în râul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit al minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie.

Corpul copilului a fost îndreptat la examinarea medico legală. Careva semne de moarte violentă nu au fost depistate. Menționăm că Poliția investighează toate circumstanțele.

Screeningul mamar salvează vieți!
Articolul anterior
Cod galben de averse puternice, cu grindină și vijelie, pe întreg teritoriul țării
Articolul următor
Alte articole interesante