Unul dintre gemenii familiei Manciu a suferit o intervenție urgentă la ochi, după un incident nefericit la joacă. Care este starea micuțului?

Clipe dificile pentru familia Manciu, dar ce a fost mai greu a trecut. Acum, toată familia și-a pus speranța în Cel de Sus că lucrurile vor avea un deznodământ favorabil. Damian, unul din gemenii cuplului, a suferit un accident grav la ochi.

separator

În prezent, Olga alături de băiat sunt internați în spital și urmează un tratament complex pentru a salva ochișorul copilului. Tânăra mămică a făcut ieri un live pe contul său de Instagram, în care a povestit cum s-a întâmplat totul și în ce stare e băiatul.

Potrivit ei, incidentul a avut loc joi seară, în timp ce frații se aflau în vizită la bunici. Băieții se jucau, Matei despica lemne și, din nefericire, o așchie a ajuns exact în ochiul micuțului Damian. Impactul a fost atât de puternic, încât a afectat cristalul ochiului. Băiatul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Republican pentru Copii ”Emilian Coțaga”, unde a suferit o intervenție cirurgicală miniminvazivă la ochi. Operația a fost extrem de complicată, ochiul fiind cusut din trei părți. Deocamdată familia Manciu nu cunoaște dacă va putea fi reabilitată vederea micuțului. Acum Damian urmează un tratament complex la spital. Copilul se va află sub supraveghere medicală încă circa 30 de zile. Potrivit Olgăi, cel mai grav este că gemenii trec printr-un stres emoțional foarte puternic. Relația de prietenie dintre frați a avut de suferit în urma acestui incident, Matei simțindu-se vinovat de cele întâmplate.

Olga Manciu a îndemnat toate mămicile să manifeste mai multă prudență, pentru că uneori curiozitatea copiilor poate duce la astfel de incidente dureroase.

sursa: www.mamaplus.md

Tenorul Mihai Munteanu a împlinit astăzi 75 de ani
Articolul anterior
Cine este moldoveanca care își ține fetița în brațe?
Articolul următor
Alte articole interesante