Urania Cremene și Valentin Nicolae revin la Chișinău, cu un nou eveniment în premieră! Ești pregătit pentru cel mai bun seminar de parenting?

Urania Cremene și Valentin Nicolae, probabil cei mai apreciați experți în parenting din România, revin la Chișinău cu o nouă premieră! Invitații speciali sunt gata să-ți răspundă la toate întrebările tale despre nevoile psihologice de bază și comportamentul copilului tău, în cadrul evenimentului special de întrebări și răspunsuri ,,Părinții întreabă, Urania Cremene și Valentin Nicolae răspund”!

separator

Pregătește-ți întrebările, deoarece în cadrul evenimentului ai ocazia să afli toate răspunsurile despre relația cu al tău copil – o zi de întrebări și răspunsuri, de la 09:30 la 14:00, în care Urania și Valentin răspund întrebărilor adunate din public!

Ce poți învăța la seminar?

  • Vei obține pe loc soluții valabile în toate etapele creșterii copilului tău: vei putea adresa întrebări specifice despre relația ta cu al tău copil la care Urania și Valentin îți oferă răspunsuri și soluții punctuale;
  • Urania Cremene și Valentin Nicolae îți vor răspunde personal, fără teorie generală la problemele întâlnite de tine: ”Alex mereu se ceartă cu fratele lui și îl lovește”, ”În fiecare seară ma rog de Maria să meargă la somn”; la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur, până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”; experții îți vor oferi chiar exemple din viața lor personală.
  • Primești un rezumat al celor mai bune întrebări și soluții. Acest rezumat va fi exclusiv pentru participanții la acest eveniment.
  • Vei afla de ce majoritatea părinților nu reușesc să rezolve problemele cu proprii copii și cum să eviți aceste greșeli. ,,Am sentimentul că mă lupt cu copilul meu. Spune ‘’NU’’ la orice indiferent că îi dau de mâncare, plec cu el la grădiniță, vreau să îl îmbrac sau îl pun la somn”. ,,Nu știu cum să gestionez crizele de furie, mai ales că apar din ce în ce mai des. Sunt epuizată”.

Îți sună cunoscut aceste întrebări și multe altele?

Nu ești singurul părinte care are de “calmat apele” atunci când copilul refuză, se tăvălește pe jos sau chiar este furios.

Reservă loc la telefonul de contact: 078427625

Evenimentul va avea loc pe 25 Septembrie 2019, iar locația va fi anunțată în curând. Nu rata ocazia unică să îmbunătățești semnificativ relația cu al tău copil pe termen lung, aflând sfaturile utile ale Uraniei Cremene și ale lui Valentin Nicolae. Vezi ce include biletul tău la eveniment, dar și alte detalii care te interesează accesând pagina seminaruldeparenting.ro

Despre Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România.

Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator. A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani, majoritatea fiind proprietari de companii, middle sau top manageri.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 8 ani, odată cu pregatirea ei de a deveni mamă. Și-a dedicat activitatea părinților și copiilor din această țară și a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului, în anul 2010.

Urania Cremene a dezvoltat All About Parenting – primul program de parenting din România și singurul din lume bazat pe cele mai noi cercetări in știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării (creată de cercetătorii Ryan & Deci). Programul are, în momentul de față, peste 8.000 de părinți membri.

În ultimii 4 ani, Urania a organizat și susținut peste 300 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 100.000 de părinți din toată țara.

Despre Valentin Nicolae

Povestea lui Valentin începe înainte de revoluție pe când făcea parte dintr-o familie fără posibilități financiare, dintr-un cartier mărginaș al Bucureștiului. Părinții lui au divorțat pe când avea doar câțiva ani, iar pentru Valentin asta a însemnat un acces greu la educație și un efort continuu de a învăța și de a munci în paralel, doar astfel reușind să își susțină studiile.Valentin Nicolae este astăzi doctor inginer în construcții, tatăl lui Aris care are 2 ani, tată bonus pentru Amos, fiul Uraniei de 9 ani, antreprenor și poate mai important, convins de faptul că singura construcție al cărei șantier nu se termină niciodată este propria persoană. De aceea, este continuu atât discipol într-un proces de învățare continuă, cât și învățător, atingând înspre elevare viețile celor din jurul lui.

Valentin crede că relația cu proprii copii ne oferă cea mai directă cale către autocunoaștere, vindecarea propriilor răni, întoarcerea la copilul interior, reînvățarea stării de prezență, elevarea spiritului.

alte Articole interesante